The Vanishing trailer: Ο Gerard Butler σε ένα δυνατό θρίλερ μυστηρίου

Που φέρει σε πρώτο πλάνο την απομόνωση, τον παραλογισμό και την απληστία
27 Νοεμβρίου 2018 14:30
The Vanishing trailer: Ο Gerard Butler σε ένα δυνατό θρίλερ μυστηρίου

Η Saban Films έθεσε σε κυκλοφορία το επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου The Vanishing του Kristoffer Nyholm, το οποίο εμπνέεται από αληθινά γεγονότα που σχετίζονται με την αινιγματική ιστορία του Flannan Isle.

Εδώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Gerard Butler (Hunter Killer), τον Peter Mullan (Ozark), και τον Connor Swindells (Sex Education) οι οποίοι υποδύονται τρεις φαροφύλακες που καταφτάνουν στο εν λόγω ερημικό νησί της Σκωτίας. Εκεί θα κάνουν μία μοιραία ανακάλυψη: θα βρουν μία κατεστραμμένη βάρκα με ένα σεντούκι γεμάτο χρυσάφι.

Καθώς ένα σκάφος ζυγώνει προς το μέρος εκείνο, οι ήρωες καλούνται να πάρουν μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα, φυτεύοντας όμως μέσα τους τον σπόρο της πλεονεξίας, της παραφροσύνης και μίας πρωτοφανούς αγριότητας.

Το σενάριο υπογράφουν οι Joe Bone και Celyn Jones. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: Andy Evans, Ade Shannon, και ο Sean Marley της Mad As Birds Films.

Το The Vanishing αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες αλλά και σε υπηρεσία VOD στις 4 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το αντίστοιχο trailer: