Potential Victim trailer: Η Sofía Oportot μεταμορφώνεται σε ένα ακαταμάχητο βαμπίρ

Υπό τις οδηγίες του Nicolas Guzman που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο
16 Νοεμβρίου 2018 18:23
Potential Victim trailer: Η Sofía Oportot μεταμορφώνεται σε ένα ακαταμάχητο βαμπίρ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer το επερχόμενο θρίλερ Potential Victim του Nicolas Guzman, με το οποίο ίδιος επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως κινηματογραφικός δημιουργός.

Ο ίδιος εντυπωσίασε μέσα από την δουλεία του στο ντοκιμαντέρ If You Listen Carefully (“Si Escuchas Atentamente”), όπου καταγράφει την ακτιβιστική ενεργοποίηση φοιτητών στην Χιλή και απ’ ό,τι φαίνεται θέλησε να προχωρήσει και άλλο στο πεδίο της κινηματογράφησης,  ενορχηστρώνοντας πλέον την δράση ενός πειραματικού φιλμ.

Εν προκειμένω η τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός Sofía Oportot πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που συνδυάζει βαμπίρ, pop ρυθμούς και υπερφυσικά πλάσματα μέσα σε έναν κόσμο με έντονο το ψηφιακό στοιχείο. Ειδικότερα εστιάζει σε μία γυναίκα-βρικόλακα (Oportot) που δελεάζει τα υποψήφια θύματά της, κυρίως απογοητευμένους έφηβους, εκμεταλλευόμενη την εμμονή τους με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται η Alba Gaviraghi της Agosto Cine και ο Roberto Doveris της Niña Niño Films.

Το Potential Victim θα προβληθεί για πρώτη φορά παγκοσμίως στις 29 Νοεμβρίου του 2018 μέσα στα πλαίσια της 22ης διοργάνωσης του Black Nights Film Festival που λαμβάνει χώρα στην Εσθονία από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: