Δείτε το πρώτο trailer του Toy Story 4 - O Woody και η παρέα του επιστρέφουν!

Μια ακόμη παιχνιδοπεριπέτεια έρχεται τον Ιούνιο του 2019
12 Νοεμβρίου 2018 19:34
Δείτε το πρώτο trailer του Toy Story 4 - O Woody και η παρέα του επιστρέφουν!

Η Disney και η Pixar έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ξαφνικά το πρώτο teaser trailer του άκρως αναμενόμενου Toy Story 4, το οποίο μας προϊδεάζει τόσο όσο για την νέα παιχνιδοπεριπέτεια. Στο teaser η παρέα του Woody και του Buzz επιστρέφει δριμύτερη και μαζί τους θα έχουν ένα νέο μέλος τον Forky, ένα πιρούνι που το πέρασαν για παιχνίδι και πάσχει από κρίση ταυτότητας!

Αυτό είναι και το πρώτο teaser poster της ταινίας που σκηνοθετεί ο Josh Cooley, σε σενάριο της Stephany Folsom και του Jonas Rivera (Inside Out, Up). 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: 

"Ο Woody πάντοτε ήταν σίγουρος για την θέση του σε αυτό τον κόσμο και την προτεραιότητά του να φροντίζει το «παιδί» του, είτε πρόκειται για τον Andy, είτε για την Bonnie. Αλλά όταν η Bonnie φέρνει στο δωμάτιό της τον Forky, ένα απρόθυμο νέο παιχνίδι, ένα περιπετειώδες ταξίδι θα ξεκινήσει με παλιούς και νέους φίλους, για να αποδείξει στον Woody πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι." 

Για το cast επιστρέφουν επίσης οι εμβληματικές φωνές των Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Estelle Harris, Wallace Shawn, John Ratzenberfer, Jeff Pigeon, Blake Clark και του Don Rickles - ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. 

Τόσο η φωνή του Buzz Lightyear (Tim Allen) όσο και του Woody (Tom Hanks) εξέφρασαν πόσο δύσκολα ήταν τα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών του Toy Story 4. Μάλιστα, ο Tim Allen δήλωσε ότι δεν μπορούσε να βγάλει τις σκηνές από τη συναισθηματική φόρτιση και το ίδιο και ο Hanks, που είπε πως το τέλος του "θα είναι μια ιστορική στιγμή". 

To Toy Story 4 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Ιουνίου 2019.