Our Planet: Πρώτο trailer για την επική σειρά ντοκιμαντέρ με τον Sir David Attenborough

Η θρυλική φωνή των Blue Planet και Planet Earth παίρνει μετεγγραφή από το BBC
11 Νοεμβρίου 2018 11:09
Our Planet: Πρώτο trailer για την επική σειρά ντοκιμαντέρ με τον Sir David Attenborough

Το Netflix έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer της δικιάς του σειρά ντοκιμαντέρ "Our Planet" από τους δημιουργούς των πασίγνωστων και βραβευμένων Planet Earth και Blue Planet του BBC. Φυσικά, δεν γινόταν να έχει τους βετεράνους αυτών των ντοκιμαντέρ χωρίς την κατάλληλη φωνή για αυτό επιστράτευσε τον θρυλικό Sir David Attenborough για την αφήγηση του, όντας μάλιστα η εμβληματική φωνή των προαναφερθέντων παραγωγών. 

Τα γυρίσματα της σειράς διήρκησαν τέσσερα χρόνια και έγιναν ανάμεσα σε 50 χώρες, ώστε να καλυφθεί όλο το εύρος των οικοσυστημάτων του κόσμου μας, συμπεριλαμβανομένου της Αρκτικής, των ωκεανών, τα τεράστια τοπία της Αφρικής και τις ποικίλες ζούγκλες της Νοτίου Αμερικής. Επίσης, η καταγραφή του έγινε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε Ultra HD 4K, με την υπόσχεση να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας σε καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Την παραγωγή χρηματοδότησε το Netflix σε συνεργασία με την Silverback, την εταιρία του βετεράνου των ντοκιμαντέρ Alaister Fothergill. 

Tα οκτώ επεισόδια του Our Planet θα κάνουν πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 2019 παγκοσμίως και αποκλειστικά στο Netflix.