Η ταινία ‘Breaking Bad’ είναι στα σκαριά!

Θα δούμε άραγε τον Bryan Cranston να ξαναχτυπά ως ‘Walter White’;
07 Νοεμβρίου 2018 06:33
Η ταινία ‘Breaking Bad’ είναι στα σκαριά!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Breaking Bad θα αποκτήσει και την κινηματογραφική εκδοχή του με ένα νέο φιλμ το σενάριο του οποίου επεξεργάζεται ο Vince Gilligan.

Δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα το όλο project ούτε όμως το εάν θα έχει και πάλι εδώ την τιμητική του ως πρωταγωνιστής του, Bryan Cranston (Trumbo ) ως ‘Walter White’, αφού δεν έχει αποσαφηνιστεί το αν πρόκειται για sequel ή prequel. Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί το εάν θα κάνει πρεμιέρα απευθείας στο AMC ή στις αμερικανικές αίθουσες.

Ο Vince Gilligan έχει βάλει μπρος συγκεκριμένα για ένα δίωρο εγχείρημα το οποίο θα ενσωματωθεί στο ήδη υπάρχον σύμπαν που εγκαθίδρυσε η σειρά.  Η φρέσκια ιστορία θα είναι παραγωγή της Sony και μάλλον θα τιτλοφορηθεί ως ‘Greenbrier’ με τα γυρίσματα να ξεκινούν στην Albuquerque (όπου και το πρωτότυπο σόου χρησιμοποίησε τις τοποθεσίες εκεί επί έξι χρόνια). Με βάση σχετική αναφορά του Albuquerque Journal,την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς οι συντελεστές δεν έχουν επιβεβαιώσει ανοιχτά το όλο γεγονός, η υπόθεση του έργου αφορά «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την προσπάθειά του να ξαναβρεί την ελευθερία του». Για το cast θα επιστρατευτούν περίπου 300 κομπάρσοι όπως δήλωσαν υπεύθυνοι του New Mexico Film Office, καθώς και 16 επαγγελματίες ηθοποιοί από το New Mexico.

Η φιλόδοξη διεύρυνση του κόσμου του Breaking Bad οπωσδήποτε ήταν κάτι που οι fans της σειράς λαχταρούσαν, και που τόσο ο Gilligan όσο και η Sony/AMC θα ήθελαν για την συνέχιση ενός τόσο επιτυχημένου franchise, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα εμπλουτίζεται από την spinoff τηλεοπτική ανθολογία Better Call Saul η οποία ανανεώθηκε και για 5η σεζόν με το Bob Odenkirk στον γνώριμο ρόλο του ως ‘Saul Goodman’.