Το σενάριο του Don’t Breathe 2 είναι στα σκαριά

Ενώ του ‘Evil Dead 2’ θα καθυστερήσει ακόμη
05 Νοεμβρίου 2018 16:32
Το σενάριο του Don’t Breathe 2 είναι στα σκαριά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του TheWrap, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σκηνοθέτης Fede Alvarez (The Girl in the Spider’s Web) δουλεύει ένα προσχέδιο σεναρίου για το sequel του Don’t Breathe, ενώ διευκρίνισε ότι ακόμη καθυστερεί ως προς τη συγγραφή των κειμένων του The Evil Dead 2.

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε εκπρόσωπος του σκηνοθέτη σε δήλωσή του στο TheWrap: «Προς  το παρόν δουλεύουμε πάνω στην όλη ιδέα του ‘The Evil Dead 2’ αλλά δεν έχουμε γράψει το σενάριο. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε επίσημα. Έχουμε όμως σενάριο για το ‘Don’t Breathe 2’. Αυτήν είναι η μόνη διαφορά».

Τον περασμένο Μάϊο πάντως ο Alvarez είχε πει χαρακτηριστικά όπως αναφέρει και το MovieWeb: «Όταν έκανα την ανάρτησή μου στο Twitter ότι ενδιαφερόμουν να δω τι προτιμάει ο κόσμος σαν sequel, είχα έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό μου για το τι θα ήθελαν περισσότερο οι άνθρωποι. Δυστυχώς, το ‘Evil Dead 2’ νίκησε. Υποθέτω θα προτιμούσα να είναι το  ‘Don’t Breathe 2’ εκείνο που θα κέρδιζε αφού είναι μία από τις δημιουργίες μου».

Πιο πρόσφατα ο ίδιος τοποθετήθηκε ξανά επί του θέματος υπογραμμίζοντας ειδικότερα: «Τα sequel δεν σημαίνει ότι δεν θα τα κάνουμε. Και το ότι θα τα κάνω δεν συνεπάγεται ότι θα τα σκηνοθετήσω, αλλά μπορεί να αναλάβω την παραγωγή τους. Μόλις τελειώσω με το ‘The Girl in the Spider’s Web’ θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τρόπους ώστε να φέρουμε το ‘Don’t Breath 2’ στην μεγάλη οθόνη. Με το να είμαι στην σκηνοθεσία  ή στην παραγωγή. Ειλικρινά εξαρτάται από τον χρόνο που θα έχω. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γι’ αυτό διότι πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό sequel εφόσον μιλάμε για τέτοια φιλμ».