Asher: Στο νέο trailer ο Ron Perlman μεταμορφώνεται σε επαγγελματία εκτελεστή

Που όμως λόγω κεραυνοβόλου έρωτα αναγκάζεται να αλλάξει σελίδα στην ζωή του
03 Νοεμβρίου 2018 12:35
Asher: Στο νέο trailer ο Ron Perlman μεταμορφώνεται σε επαγγελματία εκτελεστή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Asher του Michael Caton-Jones όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε τον Ron Perlman.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησής του στον χώρο της υποκριτικής έχει προσθέσει στο ενεργητικό του μία ευρεία γκάμα ρόλων από το Trollhunters, το Transformers: Power of the Primes, κ.ά. με τον ίδιο να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα όμως μέσα από την συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στο Sons of Anarchy και το Hellboy. Έτσι λοιπόν, πολλοί fans του που ήθελαν να τον ξαναδούν να ερμηνεύει για ακόμη μία φορά έναν σκληροπυρηνικό ήρωα, μπορούν πλέον να χαρούν μιας και στο συγκεκριμένο φιλμ υποδύεται έναν τέτοιο χαρακτήρα. Ενσαρκώνει ειδικότερα έναν πρώην μυστικό πράκτορα της Mossad ο οποίος δουλεύει πια ως εκτελεστής αναλαμβάνοντας μία αποστολή στο Brooklyn.

Εκεί συναντάει μία γυναίκα εν ονόματι ‘Sophie’ (Famke Janssen). Η γνωριμία του μαζί της θα τον βάλει σε σκέψεις να κάνει στροφή στην καριέρα του και να βγει στην αγορά εργασίας ζητώντας άλλον επαγγελματικό προσανατολισμό, περισσότερο ασφαλή και με λιγότερο ρίσκο. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα από το παρελθόν του, οπότε η προσαρμογή του στην φρέσκια αρχή που επιχειρεί συνοδεύεται από πολύ επεισοδιακές καταστάσεις γεμάτες κίνδυνο αλλά και κάποια ευτράπελα.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Richard Dreyfuss, Peter Facinelli, και η Jacqueline Bisset. Jay Zaretsky.

Η Momentum Pictures ανέλαβε την διανομή του Asher στις αμερικανικές αίθουσες αλλά και την διάθεσή του σε υπηρεσία  VOD από τις 7 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: