IT Chapter 2: Βγήκε η πρώτη λιτή αφίσα του sequel

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...
01 Νοεμβρίου 2018 16:18
IT Chapter 2: Βγήκε η πρώτη λιτή αφίσα του sequel

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο poster για το sequel του IT παρά το γεγονός πως η ταινία απέχει σχεδόν ένα χρόνο από την πρεμιέρα της στις αίθουσες. Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια κανονική teaser αφίσα αλλά είναι τόσο λιτή που περισσότερο μοιάζει σαν υπενθύμιση για το ότι έρχεται η ταινία, την οποία σκηνοθετεί και πάλι ο Andy Muschietti

Το πρώτο IT αποτελεί άλλωστε την μεγαλύτερη R-rated ταινία τρόμου όλων των εποχών, σπάζοντας τα ρεκόρ στο box office και απέσπασε πάνω από $700 εκατομμύρια παγκοσμίως. Αυτή τη φορά, η συνέχεια της ιστορίας του Stephen King επισκέπτεται την παρέα του Losers Club 27 χρόνια μετά και όντας όλοι πλέον ενήλικες θα πρέπει να αφανίσουν μια και καλή την απειλή του Pennywise. 

 

 

 Για αυτό η παραγωγή επιστράτευσε ένα all-star cast ηθοποιών που θα υποδυθούν τις ενήλικες βερσιόν της παρέας και είναι οι: James McAvoy ως Bill Denbrough, Jessica Chastain ως Beverly Marsh, Bill Hader ωςs Richie Tozier, Jay Ryan ως Ben Hanscom, James Ranson ως Eddie Kaspbrak, Andy Bean ως Stanley Uris, Isaiah Mustafa ως Mike Hanlon. Σαφώς και ο Bill Skarsgard θα μπει ξανά στον ρόλο του εφιαλτικού κλόουν, Pennywise. 

To IT: Chapter 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.