Τρεις εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νοτιοκορεάτικο θρίλερ ‘The Beast’

Οι παραγωγοί του ‘Train to Busan’ δίνουν το πράσινο φως για το remake του ‘36th Precinct’
31 Οκτωβρίου 2018 14:14
Τρεις εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νοτιοκορεάτικο θρίλερ ‘The Beast’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Gaumont, η Contents Panda και η Studio&NEW, η διεθνής θυγατρική της Next Entertainment World (Train to Busan), προχωρούν σε μία συνεργασία για το The Beast, το κορεάτικο remake του 36th Precinct, του γαλλικού noir θρίλερ του Olivier Marchal όπου πρωταγωνίστησαν οι Gérard Depardieu και Daniel Auteuil.

Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, η Gaumont και η NEW θα δώσουν για μία ακόμη φορά τα χέρια δεδομένου και του τρέχοντος κοινού επαγγελματικού τους βήματος για το reboot του Train to Busan. Το εν λόγω αστυνομικό δράμα θα αποδώσει την αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο αποφασιστικούς ντετέκτιβ και ανταγωνιστές, οι οποίοι χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους έρευνας προσπαθούν να διαλευκάνουν τη δολοφονία ενός αγνοούμενου κοριτσιού όταν ανακαλύπτουν το παγωμένο, άψυχο σώμα του στην ακτή του Incheon.

Ο Lee Jeong-ho είναι έτοιμος να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτόν τον μήνα, ενώ ως κύριο cast έχουν επιστρατευτεί ήδη οι Lee Sung-min, You Chea-myung και Jeon Hye-jin.

Η Contents Panda αναλαμβάνει την διανομή του The Beast σε χώρες της Ασίας και η Gaumont σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωσή τους εκπρόσωποι της Gaumont και NEW, δήλωσαν χαρακτηριστικά πάνω στο όλο project: «Πρόκειται για μία ιστορία για την απληστία, τη συγκίνηση, την δικαιοσύνη, η οποία αντανακλά τα ανθρώπινα ένστικτα σε ακραίες συνθήκες και εξερευνά τα πιο έντονα συναισθήματα, όπως επίσης την αγάπη και την φιλία, την προδοσία και την συγχώρεση. Το ‘The Beast’ θα βάλει τα δυνατά του να είναι τόσο δυνατό όσο και το πρωτότυπο φιλμ που συνιστά μία από τις καλύτερες αστυνομικές ταινίες μυστηρίου».

 

 

Tags: