The Quake: Στο νέο trailer αποκαλύπτεται το πιο τρομακτικό ξύπνημα του Εγκέλαδου στην Ευρώπη

Και μαζί του ο φιλόδοξος κινηματογραφικός διάδοχος του ‘The Wave’
30 Οκτωβρίου 2018 18:40
The Quake: Στο νέο trailer αποκαλύπτεται το πιο τρομακτικό ξύπνημα του Εγκέλαδου στην Ευρώπη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το θρίλερ The Quake το οποίο φέρνει στην μεγάλη οθόνη τον Αρμαγεδώνα με έναν άκρως φονικό σεισμό, συνιστώντας το πολλά υποσχόμενο sequel του The Wave (2016) του Νορβηγού δημιουργού Roar Uthaug (Tomb Raider).

Στο φρέσκο πια φιλμ, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο John Andreas Andersen, ο οποίος όπως και ο προκάτοχός του μας επιφυλάσσει γενναίες δόσεις αδρεναλίνης και αγωνίας αποτυπώνοντας τα ολέθρια αποτελέσματα μίας φυσικής καταστροφής που αυτή τη φορά έρχεται μέσα από τα έγκατα της γης για να ταράξει με τεράστιες δονήσεις την επιφάνεια του πλανήτη.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην σύγχρονη εποχή στο Όσλο το οποίο θα έρθει αντιμέτωπο με έναν ισοπεδωτικό σεισμό, όμοιο με εκείνον που καταγράφηκε το 1904 όταν επλήγη ανεπανόρθωτα η Νορβηγική πρωτεύουσα. Τώρα πια η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί τους πολίτες πως επίκειται μία ανάλογη περίπτωση έκτακτης ανάγκης σκαρφαλώνοντας περισσότερο σε μέγεθος στην κλίμακα Ρίχτερ.

Την διανομή του The Quake ανέλαβε η Magnet Releasing, με την ταινία να πραγματοποιεί ποδαρικό στο σινεμά, σε υπηρεσία VOD, στο iTunes και στο Amazon Prime Video στις 14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: