Knives Out: Ο Rian Johnson ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων (φωτό)

Αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία από το πλατό
30 Οκτωβρίου 2018 18:18
Knives Out: Ο Rian Johnson ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων (φωτό)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, o Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) έδωσε το έναυσμα για τις διαδικασίες παραγωγής του Knives Out, του επερχόμενου noir φιλμ μυστηρίου το οποίο γράφει και σκηνοθετεί.

Ο διάσημος δημιουργός, που αναλαμβάνει εδώ και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον συνεργάτη του, Ram Bergman, δήλωνε ήδη από παλιά λάτρης τέτοιων μυθοπλασιών και ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από την πένα της Agatha Christie. Για μία δεκαετία λοιπόν, σκεφτόταν να βάλει μπρος για ένα αντίστοιχο project με προορισμό του την μεγάλη οθόνη.

Το φιλμ απαρτίζεται από ένα υπέρλαμπρο cast που περιλαμβάνει τον Daniel Craig (Spectre) και τον Chris Evans (Avengers: Infinity War), ενώ το  συγκροτούν ακόμη η πρωταγωνίστρια του Halloween, Jamie Lee Curtis (A Fish Called Wanda, My Girl,True Lies), ο υποψήφιος από την Ακαδημία, Michael Shannon (The Shape of Water), η Ana de Armas (Blade Runner 2049, War Dogs) και ο Lakeith Stanfield (Get Out, Sorry to Bother You, Atlanta). Εν προκειμένω ο Craig και ο Stanfield θα ερμηνεύσουν δύο ντετέκτιβ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω στοιχεία για την όλη πλοκή του Knives Out.