Monster Hunter: Η νέα φωτογραφία φανερώνει ότι η Milla Jovovich δεν αστειεύεται!

Είναι πανέτοιμη να εξολοθρεύσει άγρια μυθολογικά πλάσματα με τις ευλογίες και του συζύγου της!
29 Οκτωβρίου 2018 14:45
Monster Hunter: Η νέα φωτογραφία φανερώνει ότι η Milla Jovovich δεν αστειεύεται!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του επερχόμενου action θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Monster Hunter του Paul W.S. Anderson το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη σειρά video game της Capcom, με την Milla Jovovich να έχει αναλάβει εν προκειμένω κεντρική ερμηνεία.

Η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την σχετική λήψη μέσα από την οποία μας φέρνει πιο κοντά στον χαρακτήρα που υποδύεται, αυτόν της ‘Captain Natalie Artemis’, κρατώντας ένα “Slinger”, ένα από τα όπλα σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού για να πολεμήσει με τρομακτικά τέρατα.

Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, οι δύο σύντροφοι, Anderson και Jovovich, δίνουν και πάλι τα χέρια στην μεγάλη οθόνη αφότου ένωσαν τις δυνάμεις τους τους στις τέσσερις από τις έξι ταινίες του franchise του Resident Evil. Ο σκηνοθέτης ονειρευόταν να υλοποιήσει ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο project ήδη από το 2012, οπότε μαζί με τον συνεργάτη του, Jeremy Bolt, ξεκίνησαν τις διαδικασίες εξασφάλισης των δικαιωμάτων κινηματογραφικής μεταφοράς του όλου concept ήδη από το 2016.

Το cast του Monster Hunter συμπληρώνουν επίσης οι: Ron Perlman, Tony Jaa, και η Meagan Goo.