Η Anya Taylor-Joy υπέγραψε για την συμμετοχή της στο ‘Emma’

Και θα υποδυθεί την ομώνυμη ηρωίδα που προήλθε από την πένα της Jane Austen
27 Οκτωβρίου 2018 17:30
Η Anya Taylor-Joy υπέγραψε για την συμμετοχή της στο ‘Emma’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ανερχόμενη, ταλαντούχα ηθοποιός Anya Taylor-Joy (Thoroughbreds ,The Witch, Split) θα πρωταγωνιστήσει στο Emma, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου κλασικού ρομαντικού μυθιστορήματος της Jane Austen που εκδόθηκε το 1815 και αγαπήθηκε από γενιές και γενιές αναγνωστών.

Το εν λόγω έργο εστιάζει σε μία κοπέλα εν ονόματι ‘Emma Woodhouse’, η οποία παρά τις καλύτερες προθέσεις της, αναμειγνύεται αδέξια στις πιο προσωπικές υποθέσεις άλλων ανθρώπων προσπαθώντας με κάποιον τρόπο να τους φέρει πιο κοντά ώστε άθελα της να αναλαμβάνει τον ρόλο προξενήτρας.

Μέσα από το εν λόγω project, η Autumn de Wilde επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, έχοντας εργαστεί προηγουμένως ως φωτογράφος, σκηνοθέτης διαφημίσεων και μουσικών video clip, συνεργαζόμενη μεταξύ άλλων με τους Rilo Kiley, Beck και Death Cab for Cutie. Το σενάριο θα επιμεληθεί η βραβευμένη με Man Booker Prize, Eleanor Catton.

Πίσω από την παραγωγή του Emma θα βρίσκονται ο Graham Broadbent που είχε επωμιστεί ανάλογα καθήκοντα και για το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, καθώς επίσης οι Tim Bevan και Eric Fellner της Working Title των οποίων οι πρόσφατες δουλειές περιλαμβάνουν ταινίες όπως το The Darkest Hour και το Baby Driver.