Αυτό είναι το poster του Happy Death Day 2

Το ευφάνταστο horror φιλμ επιστρέφει με επιρροές από Back to the Future
22 Οκτωβρίου 2018 17:40
Αυτό είναι το poster του Happy Death Day 2

Οι Blumhouse και Universal έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη αφίσα του Happy Death Day 2, το οποίο αποτελεί sequel της ευφάνταστης horror ταινίας του 2017. Μάλιστα, ο τίτλος του sequel θα είναι "Happy Death Day 2U" κάνοντας λογοπαίγνιο τόσο με τα "χρόνια πολλά" στα αγγλικά όσο και με την θεματολογία της ταινίας. 

Στη σκηνοθεσία του Happy Death Day 2U επιστρέφει και πάλι ο Christopher Landon, μαζί με την πρωταγωνίστρια Jessica Rothe, η οποία υποδύεται μια φοιτήτρια που δολοφονείται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και παγιδεύεται σε ένα τύπου Groundhog Day (H Μέρα της Μαρμότας) σενάριο όπου αναγκάζεται να ζει την τελευταία μέρα της ζωής της έως ότου ανακαλύψει τον δολοφόνο της. 

Η αφίσα του sequel:

 Όσον αφορά τη συνέχεια η Rothe δήλωσε πως θα έχει επιρροές από το Back to the Future:

Ο Chris έχει κάνει ένα το εξής εκπληκτικό πράγμα όπου το sequel, ο τρόπος που μου το περιέγραψε, εξυψώνει την ταινία από το horror genre και δεν θα έλεγα ότι είναι μονάχα μια ταινία τρόμου επειδή είναι horror, κωμωδία, ρομαντική κομεντί, δράμα, μέσα σε μια τύπου Back to the Future ταινία, όπου το sequel μας τοποθετεί ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Εξηγεί πολλά από τα πράγματα που δεν εξήγησε η πρώτη και εξυψώνει τα πάντα. Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι δεν θα πατούσαμε όλα τα κουμπιά που άρεσαν στον κόσμο την πρώτη φορά ξανά και ξανά, γιατί πιστεύω ότι αυτό παλιώνει. 

Το Happy Death Day 2U θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 14 Φεβρουαρίου 2019.