The Many Saints Of Newark: Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία για το prequel φιλμ του ‘The Sopranos’

Και ειδικά για τα πρόσωπα που θα έχουν την τιμητική τους εδώ
18 Οκτωβρίου 2018 18:52
The Many Saints Of Newark: Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία για το prequel φιλμ του ‘The Sopranos’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ήρθαν στο φως καινούργιες πληροφορίες για το The Many Saints of Newark, το επερχόμενο κινηματογραφικό prequel του γκανγκστερικού δράματος The Sopranos, το οποίο έρχεται να μας διαφωτίσει περαιτέρω για το πώς ξεκίνησαν όλα για τους ήρωες που γνωρίσαμε στο εν λόγω τηλεοπτικό project του HBO.

Έχοντας περάσει κιόλας έντεκα χρόνια από τότε που παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, με πλήθος θεατών να αναρωτιούνται για το παρελθόν της γνωστής οικογένειας παρανόμων οι οποίοι ζωντάνεψαν μέσα από ένα πλούσιο cast που αποτελούνταν από τους: James Gandolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco, Steven Van Zandt, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steve Schirripa, Vincent Pastore, Jamie-Lynn Sigler κ.ά.

Η ανωτέρω προσδοκία επαληθεύτηκε πια τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο δημιουργός του The Sopranos, David Chase επιβεβαίωσε ότι προχωράει ομαλά τις διαδικασίες για την δημιουργία ενός τέτοιου εγχειρήματος σε παραγωγή της New Line Cinema που όμως αυτή την φορά θα προοριζόταν για την μεγάλη οθόνη. Έτσι, για τις ανάγκες του The Many Saints of Newark, ο Chase επανέρχεται δριμύτερος ώστε να επεξεργαστεί από κοινού μαζί με τον Lawrence Konner το σενάριο του έργου.

Με βάση λοιπόν, αναφορές του That Hashtag Show, ένας χαρακτήρας γνωστός ως “Young Tony” θα διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στο όλο concept που χρονικά τοποθετείται τέλη της δεκαετίας του 1960 στο Newark του New Jersey, εν μέσω των κοινωνικοπολιτικών αναταραχών της περιόδου εκείνης, αλλά και των βίαιων αναμετρήσεων μεταξύ συμμοριών του αφροαμερικανικού και του ιταλοαμερικανικού υποκόσμου.

Η φιγούρα του ‘Dickie Moltisanti’ θα πρωτοστατήσει εν προκειμένω, αφήνοντας να εννοηθεί κατά συνέπεια ότι υπάρχει πιθανότητα να επανεμφανιστεί και η μορφή του ‘Christopher Moltisanti’ τον οποίο ενσάρκωσε στην  σειρά ο Michael Imperioli. Επιπλέον, θα μας συστηθεί και μία πρόσθετη φυσιογνωμία, αυτή του ‘Aldo Moltisanti’, δηλαδή του παππού του ‘Tony Soprano’, ο οποίος περιγράφεται ως ένας κομψός και έμπειρος μαφιόζος.

Την σκηνοθεσία του The Many Saints of Newark ανέλαβε ο βραβευμένος με Emmy, Alan Taylor (Mad Men, Game of Thrones, Thor: The Dark World).