Miss Bala: Στο πρώτο trailer η Gina Rodriguez μεταμορφώνεται σε μία badass ηρωίδα

Από το ‘Jane the Virgin’ μεταπηδά σε μία action περιπέτεια με γενναίες δόσεις αδρεναλίνης
17 Οκτωβρίου 2018 17:12
Miss Bala: Στο πρώτο trailer η Gina Rodriguez μεταμορφώνεται σε μία badass ηρωίδα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την επερχόμενη action ταινία Miss Bala που αποτελεί remake του ομώνυμου θρίλερ του 2011, και στο οποίο βλέπουμε να πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Gina Rodriguez.

Η διάσημη σταρ του Jane the Virgin αποδεικνύει ότι θέλει να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο των ρόλων της με φρέσκιες ερμηνείες, κάτι το οποίο εν προκειμένω αποφάσισε να κάνει πράξη μέσα από την συμμετοχής της στο παραπάνω φιλμ δράσης όπου θα υποδυθεί μία ατρόμητη ηρωίδα.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην ‘Gloria’ (Rodriguez), μία κοπέλα που ταξιδεύει στο Μεξικό με την κολλητή της (Cristina Rodlo) έπειτα από τον πρόσφατο θάνατο των γονιών της. Ενώ λοιπόν, βρίσκεται σε ένα club , για κακή της τύχη γίνεται μάρτυρας ενός φόνου και μπλέκει με μία σπείρα εγκληματιών που την εξαναγκάζουν να τους εξυπηρετήσει σε μία παράνομη δραστηριότητα. Την εκβιάζουν έχοντας απαγάγει την φίλη της και ξεκαθαρίζοντάς της να μην τους φέρει καμία αντίσταση, διαφορετικά θα βλάψουν ανεπανόρθωτα την όμηρό τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, την πλησιάζουν μυστικοί πράκτορες λέγοντάς της να συνεργαστεί κρυφά μαζί τους, ώστε να σώσει την ίδια και την φίλη της.

Η Rodriguez έδωσε μία συνέντευξη στο Entertainment Weekly, μιλώντας για την τελευταίας της αυτή δουλειά: «Η ‘Gloria’ είναι πολύ ρεαλιστική όταν προστατεύει τον εαυτό της. Χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της, την καθαρή της αντίληψη.  Αξιοποιεί πολλούς βοηθητικούς μηχανισμούς και νομίζω ότι αυτό κάνουν και οι γυναίκες. Τους χρησιμοποιούμε όλους αυτούς- παράλογους και λογικούς, με βάση το συναίσθημα και τον νου. Και είναι απίστευτο το πόσο ικανές είμαστε σε αυτό!».

Η πρεμιέρα του Miss Bala έχει δρομολογηθεί να γίνει στις Η.Π.Α. στη 1 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: