Ο Idris Elba είναι σε συζητήσεις για την κινηματογραφική διασκευή του Cats

Το διάσημο κλασικό μιούζικαλ γίνεται ταινία με την συμμετοχή πλήθους γνωστών αστέρων
17 Οκτωβρίου 2018 17:01
Ο Idris Elba είναι σε συζητήσεις για την κινηματογραφική διασκευή του Cats

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Idris Elba (Luther, Beasts of No Nation, The Wire) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να αποτελέσει μέλος του cast της επερχόμενης μεταφοράς του μιούζικαλ Cats του Andrew Lloyd Webber στην μεγάλη οθόνη.

Την σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Tom Hooper ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Lee Hall (Billy Elliot). Η ιστορία του περίφημου αυτού θεατρικού έργου που αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα project του Broadway από το 1997 ως το 2006, εστιάζει σε μία ομάδα από γάτες που ονομάζεται «Jellicles» και τη νύχτα μαζεύονται σε έναν σκουπιδότοπο για να παίξουν και να διοργανώσουν τον καθιερωμένο τους χορό που λέγεται "the Jellicle choice" ώστε να αποφασίσουν ποια γάτα θα ταξιδέψει στο Heaviside Layer για να αναγεννηθεί και να γευτεί μία νέα ζωή. Το όνομα αυτού που θα επιλεγεί ανακοινώνεται την αυγή. Όλο αυτό το διάστημα οι αδέσποτες γάτες διηγούνται περιπέτειες για τους πιο διάσημους προγόνους της ράτσας τους, ευθυμώντας μέσα σε ένα ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο κλίμα.

Στο εν λόγω εγχείρημα θα δούμε επίσης δημοφιλή ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος όπως τους Ian McKellen, Jennifer Hudson, James Corden και την τραγουδίστρια Taylor Swift. Ο Elba κατά πάσα πιθανότητα να μας συστηθεί ως ο ‘Macavity’, ένας μεγάλος κακοποιός που απαγάγει την πιο σοφή γάτα εν ονόματι ‘Old Deuteronomy’ και αρχηγό της φυλής.

Τα γυρίσματα του Cats θα ξεκινήσουν φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την Universal και την Working Title να βρίσκονται πίσω από την παραγωγή, έχοντας ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας στις Η.Π.Α. τις 20 Δεκεμβρίου του 2019.