Η live-action διασκευή του ‘Tom and Jerry’ πήρε το πράσινο φως!

Ήρθε και πάλι η ώρα να παίξει τον ποντίκι με την γάτα!
16 Οκτωβρίου 2018 16:52
Η live-action διασκευή του ‘Tom and Jerry’ πήρε το πράσινο φως!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Tim Story (Ride Along, Think Like a Man, Fantastic Four movies) είναι σε συζητήσεις για την σκηνοθεσία της live-action κινηματογραφικής μεταφοράς του Tom and Jerry σε ένα φρέσκο project της Warner Bros., ενώ ο δημιουργός Chris Columbus αναλαμβάνει ως παραγωγός για την νέα animated ταινία του Scooby-Doo.

Η συνεχή διαμάχη της γάτας με το ποντίκι λοιπόν, καλά κρατεί ώστε οι δύο χαρακτηριστικές αυτές φιγούρες να συνιστούν σήμα κατατεθέν της ποπ κουλτούρας όλα αυτά τα χρόνια. Απ’ ό,τι φαίνεται, η κόντρα των αιώνιων αντιπάλων, ‘Tom’ και ‘Jerry’ παραμένει άσβεστη από τότε που οι William Hanna και Joseph Barbera μας τους πρωτοσύστησαν μέσα από την ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων την δεκαετία του 1940. Σήμερα το αχτύπητο δίδυμο αυτών των χαρακτήρων εξακολουθεί να κάνει μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους βλέποντας τα ευτράπελα της περιπετειώδους και γεμάτης εντάσεις συνύπαρξής τους.

Μεταξύ άλλων, όμως η Warner Bros. ανακοίνωσε επιπρόσθετα ότι θα προχωρήσει σε καινούργιο animated φιλμ του Scooby-Doo, με τον Chris Columbus (Harry Potter) να επωμίζεται εδώ καθήκοντα παραγωγού όπως προαναφέρθηκε, εμπλουτίζοντας κι άλλο την ιστορία της απίθανης ομάδας διαλεύκανσης μυστηρίων με σημείο αναφοράς τον αξιαγάπητο και πειναλέο Μεγάλο Δανό.