Ben is Back: Το πρώτο trailer δείχνει τι θυσίες μπορεί να κάνει κάποιος για την οικογένειά του

Πόσο μάλλον μία μητέρα για το παιδί της
13 Οκτωβρίου 2018 12:40
Ben is Back: Το πρώτο trailer δείχνει τι θυσίες μπορεί να κάνει κάποιος για την οικογένειά του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Roadside Attractions έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο δράμα Ben is Back, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Peter Hedges (About a Boy, What’s Eating Gilbert Grape, Dan in Real Life). Εδώ ως επικεφαλής του cast βλέπουμε την  βραβευμένη από την Ακαδημία, Julia Roberts (Erin Brockovich, August: Osage County) ενώ υποκριτικά την πλαισιώνει και ο Lucas Hedges (Manchester by the Sea) σε μία συγκινητική μυθοπλασία που μαρτυρά πόσο μπορεί κανείς να υπερβεί τον εαυτό του για αυτούς που αγαπάει.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον 19χρονο Ben Burns (Lucas Hedges) ο οποίος γυρίζει απροσδόκητα στο πατρικό του το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων. Η μητέρα του, ‘Holly’ (Julia Roberts), ανακουφίζεται με την επιστροφή του και τον υποδέχεται πίσω εγκάρδια αλλά ανησυχεί για το εάν είναι όντως αποφασισμένος όπως λέει να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Ένα κρίσιμο 24ωρο ξεκινάει, με νέες συνταρακτικές αλήθειες να έρχονται στο φως, και την αγάπη της μητέρας για τον γιο της να δοκιμάζεται μέσα από σοβαρές προκλήσεις τις οποίες πασχίζει να καταπολεμήσει κάνοντας τα αδύνατα δυνατά.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Courtney B. Vance (The People V. O.J. Simpson: American Crime Story) και Kathryn Newton (Lady Bird). Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Color Force, Black Bear Pictures, και 30WEST.

Το Ben is Back αναμένεται να διανεμηθεί από τις LD Entertainment, Lionsgate, και Roadside Attractions, σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 7 Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο.