Ο Matthew McConaughey θα πρωταγωνιστήσει στο ‘Toff Guys’ του Guy Ritchie

Ενώ στο κύριο cast προστέθηκαν ήδη ο Henry Golding  και η Kate Beckinsale
11 Οκτωβρίου 2018 18:47
Ο Matthew McConaughey θα πρωταγωνιστήσει στο ‘Toff Guys’ του Guy Ritchie

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Matthew McConaughey (True Detective, Dallas Buyers Club) όπως επίσης ο Henry Golding (Crazy Rich Asians) και η Kate Beckinsale (Total Recall, Underworld films) θα αναλάβουν κεντρικές ερμηνείες στο Toff Guys, την επερχόμενη ταινία του Guy Ritchie.

Ο Ritchie επιστρέφει πάλι στα παλιά του λημέρια, με ένα φρέσκο αστυνομικό δράμα καθαρόαιμου βρετανικού στυλ, τύπου Δύο καπνισμένες κάννες (1998) και Snatch (2000), και μαζί με τον Marn Davies επεξεργάστηκε κιόλας το σενάριο το οποίο πραγματεύεται τον ανταγωνισμό του «παλιού ευρωπαϊκού παράνομου χρήματος» και της σύγχρονης βιομηχανίας της μαριχουάνας. Εδώ κυρίαρχη θα είναι η μορφή ενός Άγγλου βαρόνου ναρκωτικών που προσπαθεί να εξαργυρώσει την άκρως επικερδή επιχείρησή του με την πώληση της σε μία δυναστεία δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα.

Την παραγωγή του όλου project συντονίζει η Miramax χρηματοδοτώντας το με $30 εκατ., ενώ τα γυρίσματα του Toff Guys αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο στην Αγγλία.