Pet Sematary: Στο πρώτο trailer ο εφιάλτης του Stephen King παίρνει πάλι σάρκα και οστά

Μέσα από το πολυσυζητημένο reboot που σκηνοθετούν οι Kevin Kölsch και Dennis Widmyer
10 Οκτωβρίου 2018 14:01
Pet Sematary: Στο πρώτο trailer ο εφιάλτης του Stephen King παίρνει πάλι σάρκα και οστά

Kυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το επερχόμενο φιλμ τρόμου Pet Sematary της Paramount Pictures, το remake του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King που εκδόθηκε το 1983 και μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη ήδη μία φορά το 1989.

Το διάσημο αυτό έργο θα αναβιώσει και πάλι μέσα από μία πιο σύγχρονη εξιστόρηση του μύθου, με τους δημιουργούς του δράματος Starry Eyes, Kevin Kölsch και Dennis Widmyer να αναλαμβάνουν ως σκηνοθέτες ενώ το σενάριο επεξεργάστηκε ο Jeff Buhler.

Η πλοκή της ταινίας εστιάζει στον ‘Δόκτορα Louis Creed’ (Jason Clarke) ο οποίος θέλει να φέρει πίσω στην ζωή τον νεκρό γιο του, τοποθετώντας το άψυχο σώμα του βαθιά στο έδαφος ενός ινδιάνικου νεκροταφείου όμως από εκεί και έπειτα τα πράγματα αρχίζουν να προσλαμβάνουν μία απροσδόκητα εφιαλτική τροπή όπου επικρατεί το μυστηριώδες και το απόκοσμο της αντιπέρα όχθης.

Το cast συμπληρώνουν επίσης η Amy Seimetz ως η ‘Rachel’, η σύζυγος του πρωταγωνιστή, η Jeté Laurence (Sneaky Pete) ως η κόρη τους, η ‘Ellie’, και τα δίδυμα Hugo και Lucas Lavoie ως ο νεαρός ‘Gage’. Στον ρόλο της ‘Zelda’, της αδερφής της ‘Rachel’ μας συστήνεται η Alyssa Brooke Levine, με τον John Lithgow να ενσαρκώνει τον ‘Jud Crandall’.

Η αυλαία για το Pet Sematary θα ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 5 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: