The Boys: Στο νέο teaser όσοι υπερήρωες ξεφεύγουν βρίσκουν τον δάσκαλό τους!

Επισημοποιήθηκε και η προσθήκη του Simon Pegg στο cast
10 Οκτωβρίου 2018 17:58
The Boys: Στο νέο teaser όσοι υπερήρωες ξεφεύγουν βρίσκουν τον δάσκαλό τους!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, μέσα στο πλαίσιο του New York Comic-Con κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την επερχόμενη sci-fi τηλεοπτική μυθοπλασία The Boys, ενώ ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Simon Pegg από τον ίδιο τον ηθοποιό, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του όλου project.

Το εν λόγω σόου του Amazon που αντλεί υλικό από την ομώνυμη σειρά comics, εστιάζει στην επίλεκτη ομάδα της CIA που λέγεται “The Boys” η οποία απαρτίζεται από πράκτορες με πανίσχυρες υπερδυνάμεις που επιβλέπουν και προσπαθούν να συνετίσουν άλλους υπερήρωες οι οποίοι έχουν διαφθαρεί αφότου έγιναν διάσημοι και διαχειρίζονται με λάθος τρόπο την αναγνωρισιμότητά τους, χάνοντας συχνά τον έλεγχο και προβαίνοντας σε παράλογες πράξεις.

Ο Karl Urban ηγείται του cast που συγκροτούν επίσης οι: Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Kapon, Jennifer Esposito, Karen Fukuhara, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, και Nathan Mitchell.

Ως δημιουργοί του The Boys ανέλαβαν οι Seth Rogen, Evan Goldberg και ο Eric Kripke (Supernatural), με το όλο εγχείρημα να έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη μέσα στο 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: