Στο πρώτο trailer του ‘Shoplifters’ αποκαλύπτεται τι δένει περισσότερο ένα σπιτικό

Ανάμεσα σε πολύτιμες στιγμές ευτυχίας και σε καθημερινές δοκιμασίες
10 Οκτωβρίου 2018 05:47
Στο πρώτο trailer του ‘Shoplifters’ αποκαλύπτεται τι δένει περισσότερο ένα σπιτικό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Magnolia Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer και αφίσα για το επερχόμενο ιαπωνικό κοινωνικό δράμα Shoplifters, το οποίο βραβεύτηκε φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών όπου και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο καταξιωμένος δημιουργός Hirokazu Kore-eda. Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον ‘Osamu’ και τον γιο του οι οποίοι για να τα βγάλουν πέρα συνηθίζουν να κλέβουν μικροπράγματα. Κάποια μέρα συναντούν τυχαία ένα κορίτσι μέσα στο δριμύ ψύχος. Όντας αρχικά απρόθυμη η σύζυγος του ‘Osamu’, δέχεται τελικά να παράσχουν προσωρινό καταφύγιο στην μικρή αφότου μαθαίνει για τις κακουχίες που αντιμετωπίζει το παιδί.

Αν και η οικογένεια είναι φτωχή και μόλις μετά βίας κατορθώνει να βγάλει τα προς το ζην μέσω των μικροκλοπών, εντούτοις μοιάζουν να ζουν πραγματικά ευτυχισμένοι όλοι μαζί μέχρι την στιγμή που ένα απρόβλεπτο γεγονός φέρνει στην επιφάνεια μυστικά καλά φυλαγμένα και δοκιμάζει τις δυναμικές των δεσμών που τους ενώνουν.

Το cast συγκροτούν οι:  Lily Franky, Sakura Ando, Mayu Matsuoka, Sosuke Ikematsu και η πρόσφατα αποβιώσασα Kirin Kiri για την οποία η ταινία αυτή συνιστά και την τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση.

Το Shoplifters αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 23 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: