Mary, Queen of Scots: Στο νέο διεθνές trailer η βασιλική κόντρα οξύνεται

Με την Saoirse Ronan και την Margot Robbie να λαχταρούν διακαώς να ανέβουν στον θρόνο
05 Οκτωβρίου 2018 17:33
Mary, Queen of Scots: Στο νέο διεθνές trailer η βασιλική κόντρα οξύνεται

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Working Title έθεσε σε κυκλοφορία διεθνές trailer για το ιστορικό δράμα Mary, Queen of Scots στο οποίο σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε την Saoirse Ronan (LadybirdHanna) ως Mary, και την Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad) ως Βασίλισσα Ελισάβετ I.

Υποκριτικά τις πλαισιώνουν όμως και ο Jack Lowden (Dunkirk, England is Mine) ως Λόρδος Darnley, και ο Joe Alwyn (The Sense of an Ending,Billy Lynn's Long Halftime Walk) ως Robert Dudley. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Martin Compston (Sweet Sixteen, Line of Duty), Gemma Chan (Captain Marvel), Ismael Cordova (The Catch), Ian Hart (The Terror), Adrian Lester (Riviera), James McArdle (Star Wars: The Force Awakens), Brendan Coyle (Downton Abbey, Me Before You), David Tennant (Doctor Who, Broadchurch) και ο Guy Pearce (Memento, LA Confidential, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert).

Η Mary (Saoirse Ronan), η Βασίλισσα της Σκωτίας, επί του 16ου αιώνα, υποχρεώθηκε να παραδώσει τα ηνία της εξουσίας και σύντομα καταδικάστηκε σε θάνατο μόλις στα 18 της χρόνια. Η μομφή που διατυπώθηκε εναντίον της υποκινήθηκε από την αυταρχική εξαδέλφη της, την Βασίλισσα Ελισάβετ  (Margot Robbie) που την κατηγόρησε για το ότι προσπάθησε να την σκοτώσει.

Ο δημιουργός του The Tudors και των Vikings, Michael Hirst και ο υποψήφιος για Όσκαρ και Emmy, Beau Willimon (The Ides of March, House of Cards) επεξεργάστηκαν το σενάριο του κινηματογραφικού αυτού εγχειρήματος, με την Josie Rourke να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας. Πηγή έμπνευσης για την ταινία συνιστά το μυθιστόρημα του John Guy, “My Heart is My Own: The Life of Mary Queen of Scots”.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Tim Bevan, Eric Fellner, Liza Chasin και η Debohra Hayward, ενώ το Mary, Queen of Scots έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 7 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: