Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στιγμιότυπα του Pet Sematary

Και ο τρόμος του Stephen King ζωντανεύει για 2η φορά μέσα από το πολυαναμενόμενο reboot
05 Οκτωβρίου 2018 17:19
Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στιγμιότυπα του Pet Sematary

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το επερχόμενο φιλμ τρόμου Pet Sematary της Paramount Pictures, το remake του ομώνυμου βραβευμένου μυθιστορήματος του Stephen King που εκδόθηκε το 1983 και διασκευάστηκε ήδη μία φορά στην μεγάλη οθόνη το 1989.

Πλέον, σήμερα η διάσημη αυτή ιστορία θα αναβιώσει μέσα από μία πιο μοντέρνα αφήγηση του μύθου, με τους δημιουργούς του δράματος Starry Eyes, Kevin Kölsch και Dennis Widmyer να υπογράφουν την σκηνοθεσία του έργου ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Jeff Buhler.

Ο κεντρικός άξονας της υπόθεσης περιστρέφεται γύρω από τον ‘Δόκτορα Louis Creed’ (Jason Clarke) ο οποίος πασχίζει να αναστήσει τον νεκρό γιο του, θάβοντάς την σωρό του σε ένα ινδιάνικο νεκροταφείο όμως η κατάσταση θα γίνει λάβει μία αναπάντεχα δυσάρεστη έκβαση όπου το στοιχείο του απόκοσμου και του ανεξήγητου θα είναι κυρίαρχο.

Παίζουν ακόμη η Amy Seimetz ως η ‘Rachel’, η σύζυγος του πρωταγωνιστή, η Jeté Laurence (Sneaky Pete) ως η κόρη τους, η ‘Ellie’, και τα δίδυμα Hugo και Lucas Lavoie ως ο νεαρός ‘Gage’. Στον ρόλο της ‘Zelda’, της αδερφής της Rachel, βλέπουμε την Alyssa Brooke Levine, με τον John Lithgow να ενσαρκώνει τον ‘Jud Crandall’.

Το Pet Sematary θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 5 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπονται και οι σχετικές λήψεις: