Αποκαλύφθηκαν νέες φωτογραφίες από τα πλατό του Joker

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους Joaquin Phoenix και Zazie Beetz
03 Οκτωβρίου 2018 16:22
Αποκαλύφθηκαν νέες φωτογραφίες από τα πλατό του Joker

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Just Jared έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο φωτογραφικό υλικό από το σετ των γυρισμάτων του Joker του Todd Phillips(The Hangover trilogy), όπου απεικονίζεται ο Joaquin Phoenix και η Zazie Beetz.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας που θα υποδυθεί τον ορκισμένο εχθρό του Batman ο οποίος ακούει και στον όνομα ‘Arthur Fleck’, αλλά και η σταρ του Deadpool που εδώ μας συστήνεται ως η ‘Sophie Dumond’, απ’ ό,τι φαίνεται και από τις λήψεις που έπονται παρακάτω, κάθονται σε μία καφετέρια ή ένα μαγαζί με doughnut.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Bill Camp (Red Sparrow, Molly’s Game), Frances Conroy (American Horror Story, Castle Rock), Brett Cullen (42, Narcos), Glenn Fleshler (Billions, Barry), Douglas Hodge (Red Sparrow, Penny Dreadful), Marc Maron (Maron, GLOW), Josh Pais (Motherless Brooklyn, Going in Style), και Shea Whigham (First Man, Kong: Skull Island).

Το σενάριο υπογράφει ο Scott Silver (The Fighter), με την παραγωγή του όλου project να συντονίζουν οι Phillips και Bradley Cooper μέσω της Joint Effort.

Το Joker έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 4 Οκτωβρίου του 2019.