Fantastic Beasts 2: Το νέο trailer του "Crimes of Grindelwald" επιστρέφει σε παλιά μαγικά λημέρια!

Λάτρεις του Hogwarts, μία νέα, συναρπαστική περιπέτεια ξεκινά!
25 Σεπτεμβρίου 2018 16:38
Fantastic Beasts 2: Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald με το οποίο εμπλουτίζεται με ένα καινούργιο θεαματικό κεφάλαιο ο κινηματογραφικός κόσμος του Harry Potter.

Στο εν λόγω sequel κυρίαρχο ρόλο θα παίξει και πάλι ο ‘Newt Scamander’ τον οποίο ενσαρκώνει ο Eddie Redmayne που επιτέλους βρίσκει τον αδερφό του! Φυσικά από εδώ δεν λείπει και ο πανίσχυρος σατανικός μάγος ‘Gellert Grindelwald’ τον οποίο ερμηνεύει ο Johnny Depp. Η σκοτεινή αυτή φιγούρα κάνει την εμφάνισή της  για ακόμη μία φορά παρότι κρατούνταν αιχμάλωτος από το Μαγικό Κογκρέσο των Η.Π.Α. (MACUSA), όμως κατόρθωσε και πάλι να δραπετεύσει. Όσοι δεν τον ακολουθήσουν στα σχέδια που ετοιμάζει, θα συναντήσουν τον χαμό τους! Μεταξύ άλλων βλέπουμε τον Jude Law ως τον ‘Albus Dumbledore’, την Zoë Kravitz ως την ‘Leta Lestrange’, καθώς επίσης τον Ezra Miller και μία φρέσκια προσθήκη στο cast, αυτήν της Claudia Kim.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ξανά ο David Yates, με την ίδια την J.K. Rowling να προσαρμόζει κατάλληλα το σενάριο της ταινίας βρισκόμενη και πίσω από την παραγωγή του project μαζί με τους David Heyman, Rowling, Steve Kloves και Lionel Wigram.

Το Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: