Galveston trailer: Οι Elle Fanning και Ben Foster παίζουν σε ένα σύγχρονο δυνατό δράμα

Με την υπογραφή της Melanie Laurent και πηγή έμπνευσης το βιβλίο του Nic Pizzolatto
24 Σεπτεμβρίου 2018 13:55
Galveston trailer: Οι Elle Fanning και Ben Foster παίζουν σε ένα σύγχρονο δυνατό δράμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αστυνομικό θρίλερ Galveston της ταλαντούχας Melanie Laurent η οποία στην νέα κινηματογραφική της απόπειρα εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του δημιουργού του True Detective, Nic Pizzolatto.

Η Laurent ξεκινώντας αρχικά ως ηθοποιός στο Inglorious Basterds και στο Beginners, έπειτα επέλεξε να κάνει το ντεμπούτο της και στον χώρο της σκηνοθεσίας με το The Adopted και το Respire, ενώ επιμελήθηκε και το ντοκιμαντέρ Tomorrow για το οποίο της απονεμήθηκε και το βραβείο César to 2015.

Στην πιο πρόσφατη δουλειά της στο σινεμά, σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε την Elle Fanning (Maleficent, The Neon Demon, Twentieth Century Women) ως την ‘Rocky’, μία εκδιδόμενη κοπέλα που ενώ κρατείται όμηρος γίνεται μάρτυρας μίας αιματηρής διάρρηξης, και τον Ben Foster (Hell or High Water) ως τον ‘Ray Cady’ έναν κακοποιό, ο οποίος τραυματίζεται σοβαρά κατά την διάρκεια του όλου συμβάντος, με τους δικούς του να τον προδίδουν με τον χειρότερο τρόπο. Οι δυο χαρακτήρες παλεύοντας ο καθένας με τους δικούς του δαίμονες, θα έρθουν πιο κοντά καθώς ξεκινούν μία κοινή διαδρομή μέχρι το Galveston όπου ο παραπάνω άνδρας σχεδιάζει να τιμωρήσει όσους τον έβλαψαν.

Στο έργο κυρίαρχα είναι το θέμα του αντιήρωα, της εκδίκησης και της εξιλέωσης μέσα από την ιδιαίτερη ματιά της Δανής καλλιτέχνιδας που ενορχήστρωσε την δράση της ταινίας η οποία περιέχει γενναίες δόσεις έντασης, δράματος και βίας.

Το Galveston αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 19 Οκτωβρίου του 2018, ενώ την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: