The Girl in the Spider’s Web trailer: Η νέα περιπέτεια της Lisbeth Salander κοντοζυγώνει

Η Claire Foy εγκαταλείπει τον τίτλο της «Αυτής Μεγαλειότης» και εξερευνά το dark web
18 Σεπτεμβρίου 2018 17:57
The Girl in the Spider’s Web trailer: Η νέα περιπέτεια της Lisbeth Salander κοντοζυγώνει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το θρίλερ μυστηρίου The Girl in the Spider’s Web, το αμερικανικό sequel του The Girl with the Dragon Tattoo, που αντλεί υλικό επίσης από την σειρά μυθιστορημάτων “Millennium” του Steig Larsson.

Την σκηνοθεσία της noir αυτής ταινίας υπογράφει ο Fede Alvarez (Evil Dead, Don’t Breathe). Το σενάριο επεξεργάστηκε ο Jay Basu, επιμελούμενος τα πρωτότυπα κείμενα του Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Eastern Promises). Κάποια από τα γυρίσματα του project έγιναν στη Στοκχόλμη.

Η βραβευμένη πια και με Emmy, Claire Foy (The Crown) για “Καλύτερο Α’ Γυναικείο Ρόλο σε δραματική σειρά” έρχεται να αντικαταστήσει την Rooney Mara, ενσαρκώνοντας την επαναστάτρια-χάκερ της εν λόγω σκοτεινής ιστορίας, δηλαδή την Lisbeth Salander. Υποκριτικά την πλαισιώνει ο Sverrir Gudnason που μας συστήνεται εδώ ως ο δημοσιογράφος ‘Mikael Blomkvist’ τον οποίο είχε ερμηνεύσει και ο Daniel Craig. Ο άνδρας αυτός θα ενώσει τις δυνάμεις του με την ηρωίδα για να φέρουν στο φως ένα σοβαρό έγκλημα.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν ακόμη οι: Lakeith Stanfield, Sylvia Hoeks, Stephen Merchant, Claes Bang, Christopher Convery, Synnøve Macody Lund, και η Vicky Krieps.

Το The Girl in the Spider’s Web έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 9 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: