Captain Marvel: Το νέο trailer έφτασε με ορμή!

Σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του
18 Σεπτεμβρίου 2018 13:14
Captain Marvel: Το νέο trailer έφτασε με ορμή!

Η Marvel Studios έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο πλήρες trailer για την επερχόμενη action περιπέτεια του MCU, το πολυαναμενόμενο Captain Marvel, με την βραβευμένη από την Ακαδημία, Brie Larson να υποδύεται την ομώνυμη γυναίκα υπερήρωα που ακούει και στο όνομα ‘Carol Danvers’.

Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την παραπάνω φιγούρα, ερμηνεύοντας ουσιαστικά μία πιλότο της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας που έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις και η οποία ξαφνικά θα βρεθεί στην μέση ενός διαγαλαξιακού πολέμου ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές.

Το cast συμπληρώνουν ο Samuel L. Jackson και ο Clark Gregg ως τα επίλεκτα στελέχη ‘Nick Fury’ και ‘Phil Coulson’ της S.H.I.E.L.D.  Θα δούμε επίσης τους:  Lee Pace, Djimon Hounsou, Lashana Lynch, Gemma Chan, Ben Mendelsohn, Jude Law, Algenis Perez Soto, Rune Temte, και την McKenna Grace.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφουν οι Anna Boden και Ryan Fleck (Mississipi Grind) ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Meg LeFauve (Inside Out), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider), Liz Flahive και η Carly Mensch (GLOW).

Το Captain Marvel θα κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: