Apostle trailer | Ένα τρομακτικό κυνήγι μαγισσών ξεκινάει

Και το κηρύσσει ο δημιουργός του ‘The Raid’ μυώντας μας σε μία νέα λατρεία
18 Σεπτεμβρίου 2018 06:30
Apostle trailer | Ένα τρομακτικό κυνήγι μαγισσών ξεκινάει

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για επερχόμενο θρίλερ Apostle του Gareth Evans (The Raid), όπου σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Dan Stevens (Beauty and the Beast, Downton Abbey).

Το εν λόγω horror φιλμ καταφτάνει στο Netflix, με την δράση του να λαμβάνει χώρα το 1905 στο Λονδίνο. Ο άσωτος υιός Thomas Richardson (Dan Stevens) έχει γυρίσει στο πατρικό του, όπου πληροφορείται ότι η αδελφή του κρατείται παρά την θέλησή της μακρυά από τους δικούς τους από μία θρησκευτική αίρεση που ζητάει λύτρα. Χωρίς να χάσει καιρό, ο Thomas μεταβαίνει στο ειδυλλιακό νησί όπου εδρεύει η συγκεκριμένη ιδιότυπη κοινότητα ακολουθώντας κατά γράμμα τα λόγια του χαρισματικού Προφήτη Malcolm (Michael Sheen). Ενώ λοιπόν, ο Thomas αρχίζει να εγκλιματίζεται με το περιβάλλον γύρω του, ακούει ολοένα και συχνότερα από τα άτομα αυτά ότι η διαφθορά του έξω κόσμου έχει καταφέρει να μολύνει και το μέρος εκείνο. Όμως ο ίδιος θα βρεθεί προ εκπλήξεως όταν υποπέσει στην αντίληψή του ένα άκρως σκοτεινό μυστικό.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Aram Tertzakian και Ed Talfan. Το cast συναπαρτίζουν οι: Lucy Boynton (Murder on the Orient Express, The Blackcoat’s Daughter), Mark Lewis Jones (Stella, Keeping Faith), Bill Milner (IBoy, X-Men: First Class), Kristine Froseth (Rebel in the Rye, Sierra Burgess is a Loser) και ο Paul Higgins (Utopia, Couple in a Hole).

Το Apostle θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία του Netflix από τις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: