Ride trailer | Μία διαδρομή με ταξί αποβαίνει για την Bella Thorne σκέτη κόλαση!

Ο Jeremy Ungar σκηνοθετεί μία επικίνδυνη περιπέτεια στους δρόμους του Los Angeles
18 Σεπτεμβρίου 2018 06:15
Ride trailer | Μία διαδρομή με ταξί αποβαίνει για την Bella Thorne σκέτη κόλαση!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του MovieWeb, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το θρίλερ Ride του Jeremy Ungar ο οποίος είναι γνωστός για τις ταινίες μικρού μήκους που έχει κάνει: Sleepers of the City, An Omelette for Claire, A Short Film About Kissing, και το ντοκιμαντέρ Soy Cubana.

Εν προκειμένω βλέπουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Bella Thorne (Assassination Nation, The Babysitter, Stuck on You). Υποκριτικά την πλαισιώνει ο Jessie T. Usher (Independence Day: Resurgence) ο οποίος υποδύεται τον ‘James’, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Βέβαια, για να βγάλει τα προς το ζην του εργάζεται ως ταξιτζής για μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με έδρα το Los Angeles. Μία νύχτα λοιπόν, καλείται να εξυπηρετήσει μία πανέμορφη κοπέλα, την ‘Jessica’(Thorne). Όμως ο επόμενος πελάτης του, ένας φλύαρος άνδρας εν ονόματι ‘Bruno’ (Will Brill), τον πείθει να γυρίσουν πίσω και να προσκαλέσουν την προηγούμενη επιβάτη του να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε κάποιο μπαρ. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή όταν ο ‘Bruno’ ο οποίος κουβαλάει κρυφά όπλο, θα προτείνει μία πολύ παράτολμη ιδέα ψυχαγωγίας, αναγκάζοντάς τους να κάνουν μία επικίνδυνη κούρσα που σύντομα ξεφεύγει εκτός ελέγχου.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι Hailee Lautenbach, Sara Lindsey και ο Byron L. Hopkins.

Η πρεμιέρα του Ride έχει δρομολογηθεί για τις 5 Οκτωβρίου του 2018 στις αμερικανικές αίθουσες ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: