Killer Kate! trailer | Ένα bachelor πάρτι θα μετατραπεί σε σωστό εφιάλτη!

Ο Elliot Feld κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με ένα αιματοβαμμένο θρίλερ
18 Σεπτεμβρίου 2018 06:00
Killer Kate! trailer | Ένα bachelor πάρτι θα μετατραπεί σε σωστό εφιάλτη!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του MovieWeb, η Freestyle Digital Media έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το θρίλερ Killer Kate! με το οποίο ο Elliot Feld (Slate Your Name) επιχειρεί πάρει το βάπτισμα του πυρός ως κινηματογραφικός δημιουργός, επιμελούμενος όμως από κοινού και το σενάριο μαζί με τον Daniel Moya.

Το έργο εστιάζει σε δύο αδερφές που έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους, την ‘Kate’ και την ‘Angie’, και δεν έχουν μιλήσει από τότε που η δεύτερη πήγε στο κολλέγιο και άφησε την πρώτη να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα τους. Ως μία κίνηση συμφιλίωσης, μερικά χρόνια αργότερα, η ‘Angie’ που έχει μετακομίσει πια αλλού, προτείνει στην ‘Kate’ να έρθει στο  bachelor πάρτι της, σε μία κατοικία που έκλεισε από μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης σπιτιών. Τόσο οι προσκεκλημένες όσο και η μέλλουσα νύφη δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για αυτό που πρόκειται να συμβεί μιας και το εν λόγω οίκημα ανήκει σε κάποιους διαταραγμένους ιδιοκτήτες των οποίων η οικογένεια απαρτίζεται από δολοφόνους που ψάχνουν να βρουν ανυποψίαστα θύματα για να εκτονώσουν τα πιο βίαια ένστικτά τους. Σύντομα οι παρευρισκόμενες θα συνειδητοποιήσουν ότι άθελά τους παίρνουν μέρος στο πιο νοσηρό παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Το cast συγκροτούν οι Danielle Burgess, Tiffany Shepis, και η Alexandra Feld.

Η πρεμιέρα του Killer Kate! έχει προγραμματιστεί για τις Η.Π.Α. στις 26 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή πάνω στην ώρα για το Halloween, ενώ την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμο σε υπηρεσία VOD . Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: