The Ballad of Buster Scruggs: Δείτε το πρώτο trailer του νέου φιλμ των αδερφών Coen

Μια σκανδαλώδης western ιστορία έρχεται στο Netflix
14 Σεπτεμβρίου 2018 12:11
The Ballad of Buster Scruggs: Δείτε το πρώτο trailer του νέου φιλμ των αδερφών Coen

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της επερχόμενης νέας ταινίας των αδερφών Coen με τίτλο The Ballad of Buster Scruggs, μερικές μέρες μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Οι Joel και Ethan Coen καταπιάνονται ξανά με γουέστερν σκηνικά, ύστερα από τα True Grit και το εξαιρετικό No Country for Old Men. Και όχι ένα απλό γουέστερν αφού η πρώτη ματιά στη "Μπαλάντα του Μπάστερ Σκράγκς" είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, με την πανέμορφη φωτογραφία να έχει επιμεληθεί ο Bruno Delbonnel, που δούλεψε μαζί με τους Coen στο Inside Llewyn Davis

Ετοιμαστείτε για ένα παιχνιδιάρικο και γεμάτο ευτράπελα φιλμ, με το χαρακτηριστικό αφελές χιούμορ που διέπει την γραφή των Κοέν και στην οποία πρωταγωνιστούν πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως ο James Franco, Brendan Gleeson, Liam Neeson, Clancy Brown αλλά και ο αγέραστος Tom Waits. Αξίζει να αναφέρουμε πως το "Ballad" αρχικά ήταν να γίνει μίνι σειρά, όμως εν τέλει οι αδερφοί Κοέν έραψαν το project μαζί και έφτιαξαν μια ανθολογική ταινία με έξι αυτοτελή μέρη. 

Το The Ballad of Buster Scruggs θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στο ελληνικό Netflix αλλά και σε επιλεγμένες αίθουσες.