Ο Alexander Ludwig υπέγραψε για την συμμετοχή του στο "Midway"

Ο πρωταγωνιστής του ‘Vikings’ βάζει μπρος για το νέο δράμα του Roland Emmerich
14 Σεπτεμβρίου 2018 14:28
Ο Alexander Ludwig υπέγραψε για την συμμετοχή του στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Alexander Ludwig (The Hunger Games, Lone Survivor, Grown Ups 2) τον οποίο γνωρίζουμε μέσα από τον ρόλο του ‘Bjorn’ στο Vikings, πλέον ανήκει στο cast του πολεμικού δράματος Midway του Roland Emmerich, όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ποιον θα ερμηνεύσει .

Το επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζεται ήδη από τους Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Aaron Eckhart, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Darren Criss, και τον Nick Jonas.

Το εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα της Lionsgate αφορμάται από αληθινά γεγονότα, εστιάζοντας σε αυτά που συνέβησαν κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ειδικότερα στην Ναυμαχία του Midway, που σημειώθηκε στον Ειρηνικό μεταξύ Αμερικανικού και Ιαπωνικού στόλου φέροντας ιδιαίτερη βαρύτητα για τις κρίσιμες εξελίξεις της ιστορικής εκείνης περιόδου. Το φιλμ περιγράφει την αυτοθυσία και τις προκλήσεις των στρατιωτών και των πιλότων που κατάφεραν να  αποτρέψουν μία ολέθρια κατάληξη της μάχης.

Ο Wes Tooke επεξεργάστηκε το σενάριο. Την παραγωγή του Midway ανέλαβε η Centropolis Entertainment, ο Harald Kloser (2012, White House Down, Independence Day: Resurgence), και ο Mark Gordon (Saving Private Ryan, The Patriot, Molly’s Game).