Οι Margot Robbie και Matthias Schoenaerts υπέγραψαν για το ‘Ruin’

Θα παίξουν μαζί στο νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του ‘Assassin’s Creed’
06 Σεπτεμβρίου 2018 16:27
Οι Margot Robbie και Matthias Schoenaerts υπέγραψαν για το ‘Ruin’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Margot Robbie (I, Tonya ) και ο Matthias Schoenaerts (A Bigger Splash) αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ruin, το επερχόμενο θρίλερ εκδίκησης του Justin Kurzel (Assassin’s Creed).

Το σενάριο θα επιμεληθούν οι Matthew και Ryan Firpo. Το εν λόγω project της Mad River Pictures τοποθετείται χρονικά στον απόηχο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με σημείο αναφοράς την Γερμανία, και εστιάζει σε μία κοπέλα (Robbie ) που επιβίωσε του Ολοκαυτώματος και αναγκάζεται να συμμαχήσει με έναν πρώην διοικητή των SS (Schoenaerts) στην προσπάθειά της να αποδώσει δικαιοσύνη και να τιμωρήσει τους δυνάστες της. Μαζί λοιπόν, όσο παράδοξο και αν φαίνεται θα κυνηγήσουν όλα τα εναπομείναντα μέλη της ναζιστικής ομάδας του αξιωματικού μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος.

Πίσω από την εξωτερική παραγωγή του συγκεκριμένου δράματος εποχής βρίσκονται οι: Ara Keshishian, Nik Bower και ο Deepak Nayar της Riverstone Pictures. Τα γυρίσματα του Ruin  θα ξεκινήσουν στην Πράγα την άνοιξη του 2019.