IT Chapter 2: Στις νέες φωτογραφίες το παρελθόν και το παρόν συναντιούνται

Με τα μέλη του Losers’ Club να ανταμώνουν με τον παλιό, παιδικό εαυτό τους
06 Σεπτεμβρίου 2018 22:30
IT Chapter 2: Στις νέες φωτογραφίες το παρελθόν και το παρόν συναντιούνται

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησαν καινούργια στιγμιότυπα από το IT Chapter Two του Andy Muschietti το πολυαναμενόμενο sequel τρόμου του Αυτό, με τις μικρότερες και τις ενήλικες versions των ‘Beverly’, ‘Bill’, ‘Mike’, ‘Eddie’, ‘Richie’, ‘Ben’ και ‘Stan’ να μαζεύονται απαρτία στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Port Hope του Ontario.

Όπως βλέπουμε στις σχετικές λήψεις από τα πλατό έργου το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019, η Sophia Lillis ως έφηβη ‘Beverly’ ακούει προσεκτικά τις οδηγίες της Jessica Chastain.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο εφιάλτης του Pennywise καλά κρατεί όσον αφορά την κινηματογραφική συνέχεια της ιστορίας που εμπνέεται από τον ομώνυμο ανατριχιαστικό μύθο που συνέλαβε ο Stephen King. Έτσι λοιπόν, τόσο οι νεαροί ηθοποιοί του cast όσο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συνάδελφοί τους δίνουν το παρόν στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται, με τους πρώτους αφενός να εμφανίζονται μέσω flashback σκηνών,  και τους δεύτερους να ενσαρκώνουν τις σύγχρονες εκδοχές τους.

Συνεπώς, στο IT Chapter οι Chastain, James McAvoy, Isaiah Mustafa, James Ransone, Bill Hader, Jay Ryan, και ο Andy Bean μας δείχνουν πού βρίσκονται οι ήδη γνωστοί χαρακτήρες της πλοκής είκοσι επτά χρόνια αργότερα όταν επιστρέφουν στην φανταστική πόλη ‘Derry’ για να διαπιστώσουν ότι δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξορκίσουν το ‘κακό’ που συνήθιζε να καραδοκεί στο σκοτάδι των υπονόμων και που κάποτε νίκησαν αλλά τώρα ζητά εκδίκηση.