Where Hands Touch trailer: Η Amandla Stenberg παίζει σε ένα δυνατό ιστορικό δράμα

Με την αγάπη να δίνει την δική της μάχη μέσα στην δίνη του Β’ Παγκόσμιου
05 Σεπτεμβρίου 2018 07:25
Where Hands Touch trailer: Η Amandla Stenberg παίζει σε ένα δυνατό ιστορικό δράμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το πολεμικό δράμα εποχής Where Hands Touch της Amma Asante (A United Kingdom, Belle)  το οποίο συνιστά παράλληλα και μία συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης και έρωτα, όπου πρωταγωνιστεί η Amandla Stenberg (The Darkest Minds, The Hunger Games).

Το εν λόγω ατμοσφαιρικό φιλμ μας μεταφέρει στην Ναζιστική Γερμανία του 1944, όπου στρατιώτες του Χίτλερ εισβάλλουν στο σπίτι μίας δεκαπεντάχρονης εν ονόματι ‘Lenya’(Stenberg). Η μητέρα (Abbie Cornish) της αψηφά τον κίνδυνο και την κρύβει μέσα σε μία καταπακτή που έχει το ξύλινο πάτωμα. Αποφασίζουν λοιπόν, να μετακομίσουν στο Βερολίνο, όπου η κοπέλα και η οικογένειά της μαθαίνουν από πρώτο χέρι την σκληρή πραγματικότητα που επιβάλλει ο Άξονας και την προκατάληψη η οποία αυξάνεται απέναντί της εξαιτίας της μελαμψής απόχρωσης της επιδερμίδας της που την κληρονόμησε από τον Αφρικανικής καταγωγής πατέρα της. Ωστόσο, η γνωριμία της με τον 'Lutz' (George MacKay), έναν Γερμανό στρατιώτη από το κόμμα της νεολαίας του Χίτλερ θα εξελιχθεί με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο μιας και οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά σε μία απίστευτα κρίσιμη περίοδο όπου το μέλλον της Ευρώπης είναι εξαιρετικά επισφαλές και όπου όλοι πρέπει κάτι να θυσιάσουν.

Το Where Hands Touch αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2018 ενώ μέσω της Vertical Entertainment θα διανεμηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 14 του ίδιου μήνα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: