Ο Wesley Snipes θα γίνει ξανά Blade για χάρη της Marvel;

Συνεχίζει τα teasers για την επιστροφή του χαρακτήρα στο MCU
02 Σεπτεμβρίου 2018 16:52
Ο Wesley Snipes θα γίνει ξανά Blade για χάρη της Marvel;

Η επιστροφή του Blade στη μεγάλη οθόνη ίσως να μην αποτελεί κάποιο σενάριο φαντασίας και ο Wesley Snipes που τον υποδύθηκε επιτυχώς στο Blade Trilogy αφήνει υπονοούμενα συνεχώς για το ενδεχόμενο αυτό. Πρόσφατα σε μια συνέντευξη του ηθοποιού στο VICE για τα 20 χρόνια από το πρώτο Blade, το μέσο τον ρώτησε για το εάν υπάρχει μέλλον στο franchise. 

Ο Snipes με τη σειρά του δεν αναφέρθηκε ρητά στην περίπτωση ενός Blade 4, ωστόσο δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά projects στα σκαριά για τον αντι-ήρωα κυνηγό βρικολάκων:

Γίνονται συνεχώς συζητήσεις γύρω από αυτό και είμαστε ευλογημένοι που έχουμε τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον να γυρίσουμε πίσω στον κόσμο αυτόν. Δημιουργήσαμε δυο projects που ταιριάζουν τέλεια σε αυτόν τον κόσμο (εννοεί το MCU) και όταν ο κόσμος τα δει, νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα επιλέγοντας ποιο θα τους αρέσει περισσότερο.

Όλοι οι ιθύνοντες στην Marvel και την ομάδα μου το συζητάμε τα τελευταία δύο χρόνια. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτό και όλοι το θέλουν. Αλλά έχουν και αυτοί μια επιχείρηση να τρέξουν και να τα βρουν γενικότερα με τα όσα θέλουν να βρουν, πριν το επιχειρήσουν, υποθέτω. Στο μεταξύ, έχουμε και εμείς τις δικές μας δουλειές...

Αλλά την επόμενη φορά που θα δείτε κάτι στο σύμπαν του Blade, σημειώστε τα λόγια μου: ότι κάναμε πριν θα είναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα. 

Οι δηλώσεις του είναι το λιγότερο υποσχόμενες για το μέλλον του Blade στο Marvel Cinematic Universe, κάνοντας τους fans να ζητούν εντονότερα ένα Blade 4. Παρόλα αυτά μένει να δούμε πως θα χωρέσει ο χαρακτήρας σε αυτό, δεδομένης και της θεματολογίας του.