Close Enemies trailer: Ο David Oelhoffen σκηνοθετεί ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ

Με πρωταγωνιστές τον Matthias Schoenaerts και τον Reda Kateb
01 Σεπτεμβρίου 2018 16:36
Close Enemies trailer: Ο David Oelhoffen σκηνοθετεί ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ Close Enemies του Γάλλου δημιουργού David Oelhoffen (Far from Men, In Your Wake) το οποίο αναμένεται φέτος την 1η Σεπτεμβρίου να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Στο έργο σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Matthias Schoenaerts (The Danish Girl, A Bigger Splash, Rust and Bone) και τον Reda Kateb (Django, Submergence, Zero Dark Thirty) οι οποίοι υποδύονται δύο αδερφικούς φίλους, τον ‘Manuel’ και ‘Driss’αντίστοιχα, μεγαλωμένους σε μία υποβαθμισμένη περιοχή όπου μαστίζει η φτώχεια και η εγκληματικότητα, με το εμπόριο ναρκωτικών να ανθεί. Ως ενήλικες πια έχουν επιλέξει να βαδίσουν σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια ο καθένας τους. Ο ‘Manuel’ τελικά ακολούθησε έναν πιο επικίνδυνο και γεμάτο παρεκκλίσεις τρόπο ζωής, ενώ ο ‘Driss’ έγινε αστυνομικός. Όταν λοιπόν, ο πρώτος θα βρεθεί σε μπελάδες εν μέσω μίας συμφωνίας διακίνησης, ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με εκείνον του παλιού του γνώριμου που όμως εκπροσωπεί την πλευρά του Νόμου. Οι δύο άνδρες παρά την απόσταση που τους χωρίζει πλέον, όλως παραδόξως συνειδητοποιούν ότι χρειάζεται ο ένας τον άλλον προκειμένου να επιβιώσουν από τις προκλήσεις των εκ διά μέτρου αντίθετων κόσμων τους. Έχοντας λοιπόν, ως κοινό παρανομαστή τις ρίζες τους στην γειτονιά που πέρασαν τα χρόνια της νεαρής τους ηλικίας και τα βιώματα που μοιράστηκαν, θα ξεκινήσουν να μάχονται για αυτό που γνώρισαν κάποτε ως παιδιά.

Το cast του Close Enemies συμπληρώνουν επίσης οι: Adel Bencherif, Sofiane Zermani, Nicolas Giraud, Marc Barbe, Sabrina Ouazani, Gwendolyn Gourvenec, και η Astrid Whettnall. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: