A Private War trailer: H Rosamund Pike ρίχνεται ηρωικά στην μάχη της ενημέρωσης

Ακόμη κι αν αυτό προϋποθέτει την είσοδό της σε εμπόλεμη ζώνη
28 Αυγούστου 2018 17:21
A Private War trailer: H Rosamund Pike ρίχνεται ηρωικά στην μάχη της ενημέρωσης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Aviron Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του πολεμικού-βιογραφικού δράματος A Private War του Matthew Heineman ο οποίος επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην μεγάλη οθόνη έπειτα από την δουλειά του στον χώρο του ντοκιμαντέρ με το Cartel Land.

Το εν λόγω φιλμ το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Arash Amel, αφορμάται από την ζωή και την δράση μίας λαμπρής εκπροσώπου του Τύπου, της πολεμικής ανταποκρίτριας Marie Colvin την οποία ενσαρκώνει εδώ η υποψήφια για Όσκαρ, Rosamund Pike (Gone Girl). Η διάσημη ηθοποιός αναλαμβάνει να ερμηνεύσει την υπαρκτή και αξιέπαινη αυτή φυσιογνωμία της δημοσιογραφίας, το ατρόμητο και αλύγιστο πνεύμα της οποίας την έβρισκε πάντα στις επάλξεις και στην πρώτη γραμμή της πληροφόρησης, σπεύδοντας να καλύψει μέσα από προσωπική έρευνα και ρεπορτάζ διάφορες κρίσεις ανά την υφήλιο, δίνοντας παράλληλα φωνή στους αδύναμους.

Υποκριτικά την Pike πλαισιώνει ο Jamie Dornan (The Fall) ως ο καταξιωμένος φωτορεπόρτερ Paul Conroy και συνεργάτης της Colvin. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Stanley Tucci και Tom Hollander (Taboo, The Night Manager).

Η πρεμιέρα του A Private War θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη και στο Los Angeles στις 2 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω  έπεται και το σχετικό trailer: