Ο Tom Hardy δηλώνει πανέτοιμος για μία Venom τριλογία 

Και το υπογράφει!

Ο Tom Hardy δηλώνει πανέτοιμος για μία Venom τριλογία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Tom Hardy (Taboo, Peaky Blinders, The Dark Knight Rises) υπέγραψε για τρεις ταινίες Venom, υποδυόμενος τον ομώνυμο action αντιήρωα.

Ανοίγει λοιπόν, πλέον και επίσημα ο δρόμος για ένα φιλόδοξο franchise από την Sony Pictures, κάτι που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με την πρεμιέρα του πρώτου κεφαλαίου της ιστορίας που θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Ως εκ τούτου, την αρχή για τα συγκεκριμένα φιλμ θα κάνει ο Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) σε σενάριο των Scott Rosenberg (Pain & Gain, Jumanji) και Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2), ενισχύοντας τον αντίστοιχο μύθο της εν λόγω φιγούρας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που απ’ ό,τι φαίνεται διευρύνεται με ένα επιμέρους τμήμα.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Total Film Magazine (όπως αναφέρεται άλλωστε και το Screen Rant), η προοπτική για την παραπάνω τριλογία τον βρήκε πολύ θετικά διακείμενο:

«Είμαι ανοιχτός σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με αυτό. Έχουμε υπογράψει για τρεις ταινίες. Άρα είναι μία υπόθεση ανοιχτή. Θα δούμε τις αντιδράσεις του κοινού ως προς αυτό. Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν απίθανο χαρακτήρα. Μου αρέσει που ερμηνεύω και τους δύο, τον ‘Eddie Brock’ και τον ‘Venom’. Είναι απολαυστικό, και για την Sony ο κόσμος του ‘Venom’ έτσι όπως είναι ξεκινάει μεμονωμένα, σχεδόν σαν να εγκαινιάζει ένα αυτόνομο σύμπαν. Όλοι προετοιμαζόμασταν για αυτό! Οπότε, ο,τιδήποτε θελήσει το στούντιο να ενσωματώσει αργότερα σε αυτό, θα είναι ένα βασικό κομμάτι. Αλλά ας δούμε τι θα γίνει μόλις βγει το ‘Venom’!».

To VENOM αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2018. 

2 σχολιο(α)