Age of Summer: Στο νέο trailer θα χορτάσετε ήλιο, ξεγνοιασιά και θάλασσα!

Αλμύρα, νοσταλγία και νεανική φρεσκάδα ξεχειλίζουν στο φιλμ του Bill Kiely
25 Αυγούστου 2018 16:49
Age of Summer: Στο νέο trailer θα χορτάσετε ήλιο, ξεγνοιασιά και θάλασσα!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης Age of Summer με το οποίο ο Bill Kiely επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην μεγάλη οθόνη.

Ο εν λόγω ανερχόμενος δημιουργός έχει να μας παρουσιάσει ως προηγούμενες δουλειές του μερικές ταινίες μικρού μήκους, τηλεοπτικές σειρές και βίντεο με θέμα το skating για την εταιρεία παπουτσιών Vans.

Στο παρόν project πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύουν ο Percy Hynes White (The Gifted). Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός εφήβου που μέσα στο καλοκαίρι του 1983 μετακομίζει μαζί με τους δικούς του σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη της Νότια Καλιφόρνια. Αφότου όμως του κλέβουν το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχει, εκείνος καλείται να κάνει ένα προσωπικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και βαθύτερης ανακάλυψης του εαυτού του καθώς προσπαθεί παράλληλα να ανακτήσει αυτό που έχασε.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Peter Stormare (American Gods), Brian Van Holt (Black Hawk Down), Diarmaid Murtagh (Quantico), Jake Ryan (Eight Grade) και η Madeleine Wade (The Wolf of Wall Street).

Η πρεμιέρα του Age of Summer έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί σε υπηρεσία VOD στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: