Στην πρώτη φωτογραφία του "Destroyer" η Nicole Kidman δείχνει αγνώριστη

Η ριζική της αλλαγή για τις ανάγκες του αστυνομικού δράματος είναι εμφανέστατη
22 Αυγούστου 2018 14:56
Στην πρώτη φωτογραφία του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Annapurna Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο στιγμιότυπο του θρίλερ μυστηρίου Destroyer όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η πρόσφατα βραβευμένη με Emmy, Nicole Kidman, η οποία δείχνει τελείως διαφορετική απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει ως τώρα, όπως σε σύγκριση με την εμφάνισή της στο Big Little Lies.

Την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει εν προκειμένω η Karyn Kusama (Jennifer’s Body, The Invitation, XX), ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι συνεργάτες της δημιουργού, Phil Hay και Matt Manfredi.

Το φιλμ εστιάζει στην ηθική και υπαρξιακή οδύσσεια της ‘Erin Bell’ (Kidman), μίας ντετέκτιβ σε ένα αστυνομικό τμήμα του Los Angeles. Στην αρχή της σταδιοδρομίας της, η ηρωίδα είχε δουλέψει ως μυστική καταφέρνοντας να μπει στα άδυτα μίας συμμορίας σε μία απόμερη τοποθεσία της Καλιφόρνια, όμως μία απρόσμενη ανατροπή την στιγμάτισε ανεπανόρθωτα. Όταν ο αρχηγός αυτής της σπείρας θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο, θα ανασύρει από την μνήμη της όλα τα περασμένα. Η ίδια θα πρέπει μαζί με τους εναπομείναντες συναδέλφους της να διορθώσει το λάθος που την βαραίνει από τότε, κλείνοντας μια για πάντα την υπόθεση που στοίχειωνε κάθε της βήμα όλον αυτόν τον καιρό.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Bradley Whitford (Get Out), Tatiana Maslany (Orphan Black), Sebastian Stan (Avengers: Infinity War), Toby Kebbell (War for the Planet of the Apes), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), και ο Beau Knapp (The Nice Guys).

Το Destroyer αναμένεται να κάνει ένα πέρασμα πρώτα από το Φεστιβάλ του Τορόντο τον επόμενο μήνα, ενώ στις αμερικανικές αίθουσες θα διανεμηθεί στις 25 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την σχετική λήψη: