Hold the Dark: Στο πρώτο trailer βασιλεύει ένας παγωμένος και αφιλόξενος τόπος

Οι Jeffrey Wright και Alexander Skarsgard βυθίζονται σε μία άβυσσο αγριότητας
22 Αυγούστου 2018 14:42
Hold the Dark: Στο πρώτο trailer βασιλεύει ένας παγωμένος και αφιλόξενος τόπος

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του επερχόμενου θρίλερ Hold the Dark του Jeremy Saulnier, του σκηνοθέτη του Blue Ruin (2013) και του Green Room (2015), με πρωταγωνιστές τον Alexander Skarsgård (Big Little Lies) και τον Jeffrey Wright (Westworld).

Ο βασικός άξονας του έργου το σενάριο του οποίου επεξεργάστηκε ο Macon Blair, περιστρέφεται γύρω από τον ‘Russel Core’ (Wright), έναν φυσιοδίφη με εξειδίκευση στους λύκους, ο οποίος μεταβαίνει στην Βόρεια Alaska, για να συνδράμει την ‘Medora Slone’ (Riley Keough) μία νέα μητέρα που ψάχνει να βρει τους λύκους που επιτέθηκαν και σκότωσαν τον γιο της. Κατά την διάρκεια του εγχειρήματος αυτού, αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο, η έκτακτη επιστροφή του ‘Vernon’(Skarsgård), του συντρόφου της από το Ιράκ εν όψει του ξαφνικού θανάτου του μικρού τους, θα ξεκινήσει ένα ντόμινο από βίαια συμβάντα με σημείο αναφοράς το δριμύ ψύχος και το πυκνό σκοτάδι. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι James Dale και Julian Black Antelope.

Το Hold the Dark έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμο και στην streaming υπηρεσία του Netflix από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: