Freaks teaser: Οι Emile Hirsch & Bruce Dern υπόσχονται να μας σοκάρουν από τον τρόμο

Το νέο θρίλερ των Zack Lipovsky και Adam Stein βάζει δυναμικά πλώρη για το TIFF
21 Αυγούστου 2018 12:14
Freaks teaser: Οι Emile Hirsch & Bruce Dern υπόσχονται να μας σοκάρουν από τον τρόμο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το επερχόμενο θρίλερ Freaks των Zack Lipovsky και Adam Stein, το οποίο αναμένεται να κάνει ένα φιλόδοξο πέρασμα και από το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο που ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2018.

Στην εν λόγω ευρηματική sci-fi κινηματογραφική μυθοπλασία βλέπουμε έναν διαταραγμένο πατέρα (Emile Hirsch) ο οποίος κλειδώνει την επτάχρονη κόρη (Lexy Kolker) του σε μία κατοικία, προειδοποιώντας την να μην δοκιμάσει να απομακρυνθεί από την ασφάλεια του σπιτιού τους καθώς έξω καραδοκούν θανάσιμοι κίνδυνοι. Όμως ένας μυστηριώδης κύριος, ο ‘Mr. Snowcone’ (Bruce Dern) πείθει την μικρούλα να δραπετεύσει μαζί του αναζητώντας την ελευθερία, την οικογένεια που της αξίζει αλλά και εκδίκηση.

Το παραπάνω σκηνοθετικό δίδυμο των Lipovsky και Stein με το συγκεκριμένο project που συνιστά την πρώτη κοινή τους δουλειά στην μεγάλη οθόνη, βάζουν στόχο να ιντριγκάρουν τους θεατές πλέκοντας μία υπόθεση-αίνιγμα για την οποία οι λεπτομέρειες μοιράζονται πολύ φειδωλά. Οι ανερχόμενοι αυτοί δημιουργοί γνωρίστηκαν ως διαγωνιζόμενοι στην εκπομπή On the Lot” του Steven Spielberg και έγιναν γρήγορα φίλοι και συνάδελφοι. Πάντως σχεδιάζουν να γυρίσουν μαζί και ένα ακόμη εγχείρημα live-action τύπου, με τίτλο Kim Possible.

To cast του Freaks συμπληρώνουν ακόμη η Grace Park και η Amanda Crew. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό teaser: