Η "Wonder Woman" της ενόργανης γυμναστικής βρέθηκε! (βίντεο)

Η Jordan Chiles με χάρη Αμαζόνας μάγεψε τα πλήθη στο φετινό Πρωτάθλημα των Η.Π.Α.
21 Αυγούστου 2018 17:11
Η

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του iO9, η ‘Wonder Woman’ ζωντάνεψε στο πρόσωπο της Jordan Chiles, της λαμπρής αθλήτριας ενόργανης γυμναστικής που με το συγκλονιστικό της πρόγραμμα ως η θρυλική Αμαζόνα πολεμίστρια της Θεμισκύρας ξεχώρισε ως συμμετοχή στο φετινό Πρωτάθλημα των Η.Π.Α.

Παρότι δεν κατάφερε να ανέλθει στο βάθρο της νικήτριας μιας και η Ολυμπιονίκης Simone Biles πήρε το χρυσό μετάλλιο, τελικά απ’ ό,τι φαίνεται ως μία άλλη ‘Diana’ η Chiles κατάφερε να καταπλήξει τον κόσμο με την θεϊκή της εμφάνιση και να κλέψει τις εντυπώσεις από την συναγωνίστρια της.

Μέσα από το καλλιτεχνικό της νούμερο που ήταν εμπνευσμένο από την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Gal Gadot στο ομώνυμο franchise της DC, η Chiles παρουσίασε στο κοινό μία από τις καλύτερες επιδόσεις της, υπό τους ήχους του αυθεντικού θέματος του αντίστοιχου κινηματογραφικού soundtrack. Μέσα από μία αξιέπαινη προσπάθεια συνδύασε δημιουργικά μοντέρνες επιρροές του σινεμά με τον δικό της χώρο ανταποκρινόμενη με υψηλό επαγγελματισμό και ισχυρή θέληση σε μία πρόκληση μεγάλων απαιτήσεων και έντονου ανταγωνισμού.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Jordan Chiles τον περασμένο χρόνο πήρε ασημένιο μετάλλιο στον αντίστοιχο διαγωνισμό, ενώ αυτή την χρονιά κατέλαβε την 2η θέση στο άλμα και την 11η θέση στο σύνολο της κατηγορίας της.

Tags: