The Meg: Συνεχίζει ακάθεκτο στην κορυφή του παγκόσμιου box office

Πρωτιά για το Crazy Rich Asians στους κινηματογράφους των ΗΠΑ
20 Αυγούστου 2018 11:58
The Meg: Συνεχίζει ακάθεκτο στην κορυφή του παγκόσμιου box office

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του στις ΗΠΑ, το The Meg,  που αποτελεί συμπαραγωγή μεταξύ Κίνας και Αμερικής, συνεχίζει να... τρομοκρατεί το box office. Η ταινία δράσης του Jason Statham που τα βάζει με έναν γιγαντιαίο καρχαρία κατέκτησε για 2η εβδομάδα το παγκόσμιο box office, αφού απέφερε $67 εκ. σε 55 χώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ στις ΗΠΑ απέσπασε περί τα $21.5 εκ., καταφέρνοντας να συγκεντρώσει έτσι συνολικά πάνω από $314 εκατομμύρια

Ωστόσο, στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών, μια άλλη ταινία βρέθηκε στην κορυφή. Ο λόγος για τη ρομαντική κομεντί του Jon M. Chu με τίτλο Crazy Rich Asians, που απέσπασε στο ντεμπούτο της περί τα $34 εκατομμύρια.

Το The Equalizer 2 με τον Denzel Washington απέσπασε $17.5 εκ. σε 41 χώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο, φτάνοντας συνολικά τα $29 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office. Επίσης, το Hotel Transylvania 3 έβαλε ακόμη $28 εκατομμύρια στις τσέπες του διεθνώς, ύστερα από το ντεμπούτο των $16.9 εκ. στην Κίνα, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $426 εκ. δολάρια.

Τέλος, το Mamma Mia! Here We Go Again ξεπέρασε σε εισπράξεις τα $200 εκατομμύρια διεθνώς, καθώς μέσα στο ΣΚ έβαλε ακόμη $15.3 εκ. στις τσέπες του. Συνολικά, η συνέχεια του επιτυχημένου μιούζικαλ έχει αποφέρει $319 εκατομμύρια παγκοσμίως.