Gretel and Hansel: Ο Oz Perkins θα διασκευάσει την διάσημη ιστορία των Αδερφών Grimm

Δίνοντας τα χέρια με τον παραγωγό του ‘La La Land’
19 Αυγούστου 2018 15:35
Gretel and Hansel: Ο Oz Perkins θα διασκευάσει την διάσημη ιστορία των Αδερφών Grimm

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, ο Oz Perkins (The Blackcoat’s Daughter, I Am the Pretty Thing That Lives in the House) υπέγραψε για να αναλάβει την σκηνοθεσία του Gretel and Hansel, του φρέσκου project της Orion Pictures και της Automatik Entertainment που καταπιάνεται με την πιστή απόδοση του ομώνυμου παραμυθιού των Αδερφών Grimm.

Ο παραπάνω δημιουργός ο οποίος τυγχάνει και γιος του πρωταγωνιστή του Psycho, Anthony Perkins, είναι γνωστός και για τις δουλείες του ως σεναριογράφος όπως το The Girl in the Photographs αλλά και το Cold Comes the Night. Εδώ λοιπόν, θα συνεργαστεί και με τον Fred Berger, τον παραγωγό του μιούζικαλ La La Land, αλλά και με τον Brian Kavanaugh-Jones από το Sinister.Την προσαρμογή του σεναρίου εν προκειμένω θα επιμεληθεί ο Rob Hayes (Chewing Gum).

Έτσι, θα δούμε μέσω της εν λόγω κινηματογραφικής μεταφοράς να ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη ο μύθος με τα δύο αδερφάκια που χάθηκαν στο δάσος και βρέθηκαν στο έλεος μίας μοχθηρής μάγισσας που τους δελέασε με το ζαχαρένιο και γεμάτο λιχουδιές σπιτάκι της.

Τα γυρίσματα του Gretel and Hansel αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο στην Ευρώπη.