The Oath teaser: Σε αυτήν την ιδιαίτερη Ημέρα Ευχαριστιών σερβίρεται λαχταριστή σάτιρα!

Ο Barinholtz σκηνοθετεί και σφάζει με το βαμβάκι την σύγχρονη κοινωνία των Η.Π.Α
18 Αυγούστου 2018 13:51
The Oath teaser: Σε αυτήν την ιδιαίτερη Ημέρα Ευχαριστιών σερβίρεται λαχταριστή σάτιρα!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε νέο teaser για το The Oath, το πολιτικό-σατυρικό φιλμ του Ike Barinholtz. το οποίο καυτηριάζει την μοντέρνα αμερικανική κοινωνία, χτυπώντας στο ψαχνό!

Το σενάριο της ιδιότυπης αυτής μαύρης κωμωδίας το έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο δημιουργός που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, τουλάχιστον πριν το διακωμωδήσει όπως πρέπει. Επενδύοντας στο savoir vivre του γέλιου και του σαρκασμού ο Barinholtz ενορχηστρώνει την δράση ενός δείπνου που παρατίθεται την Ημέρα των Ευχαριστιών, δηλαδή 24 ώρες αφότου ο Λευκός Οίκος  ζητά από τους πολίτες να απευθύνουν έναν όρκο πίστης και αφοσίωσης προς τον Πρόεδρο, έχοντας περιθώριο μέχρι την επομένη της παραπάνω εθνικής τους εορτής. Το θέμα είναι ότι οι συνεστιάζοντες σε ολόκληρη την χώρα αμφιταλαντεύονται για το εάν θα πρέπει όντως να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο αίτημα.

Όταν λοιπόν, ο ‘Chris’ τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο Barinholtz, και η σύζυγός του, Kai (Tiffany Haddish) μαζεύονται για να φάνε όλοι μαζί εν όψει της παραπάνω κοινωνικής περίστασης, οι τόνοι της συζήτησης σύντομα ανεβαίνουν με τα πράγματα να γίνονται ολοένα και πιο εκρηκτικά καθώς περνάει η ώρα, αφού η συγγραφή του όρκου εκκρεμεί πολώνοντας το κλίμα ακόμη πιο πολύ. Η κατάσταση φτάνει σε οριακό σημείο όταν ξαφνικά εμφανίζονται στο κατώφλι τους δύο ομοσπονδιακοί πράκτορες (John Cho, Billy Magnussen) που ρίχνουν κι άλλο λάδι στην φωτιά με την άφιξή τους! Μετά από ένα τόσο επεισοδιακό γεύμα, μπορεί να ευχηθεί κανείς καλή χώνεψη;!...

Το cast του project συναπαρτίζουν επίσης οι: Carrie Brownstein, Meredith Hagner, Jon Barinholtz, Nora Dunn, και ο Chris Ellis.

Η πρεμιέρα του The Oath έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: